157 LLM Programmer i USA for 2024

LLM Programmer i USA for 2024Filter
    • Concord, USA

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Designet for amerikanske og utenlandske advokater, studenter lærer fra industri og vitenskapelige eksperter i forkant av feltet, alt fra komforten av sine egne hjem. Bli en IP-ekspert og se hva verden har for deg.

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet er designet for studenter som fikk sin lovgrad fra en skole i et fremmed land. Studiet kan tilpasses fullt ut, og studentene har muligheten til å velge emner som er nærmere knyttet til deres interesse og mål.

    • Boston, USA

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Suffolk University Law School 's Master of Science in Law: Life Sciences (MSLL) -programmet er for de som søker å få kunnskap og verktøy som trengs for å forfølge eller videreføre en karriere i livsvitenskapssektoren. Enten du er ny, erfaren eller ønsker å gjøre en karriereendring, imøtekommer MSLL den økende etterspørselen etter fagpersoner med spesialisert opplæring.

    • Dallas, USA

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Taxation programmet (LLM Tax Law), for heltid eller deltidsstudenter, er et omfattende, avansert grad program designet for advokater som har tenkt å spesialisere seg i skattepraksis. Det fokuserer ikke bare på teknisk styrking av skattelovene, men også på bredere spørsmål om skatte- og finanspolitikken. De fleste av kursene i læreplanen gir opplæringsnivåopplæring i emner som vanligvis ikke er adressert i JD-nivåskurs.

    • Fort Worth, USA

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dagens globale informasjonsbaserte økonomi er det viktigere enn noen gang å tilegne seg en sofistikert forståelse av immaterielle rettigheter. Enten du driver en IP-karriere, eier en oppstart eller er involvert i å lage IP- eller teknologipolitikk for landet ditt, vil vår unikt utformede Master of Laws (LL.M.) i intellektuell eiendom forberede deg på det komplekse og evigvarende utviklende IP- og teknologirettlandskap. IP LL.M. grad er designet for studenter som allerede har en JD-grad eller en første jusgrad fra en ikke-amerikansk lovskole. Denne graden retter seg mot praktiserende advokater, amerikanske jurastudenter og internasjonale jusstudenter, inkludert de som ønsker å gå til Texas Bar Examination.

    • Philadelphia, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Sterke rangeringer. Personlig oppmerksomhet. Topp verdi. Tjen en LL.M. ved Temple University Beasley School of Law , hvor du vil ta kurs sammen med JD-studenter, bli en del av et tett sammensveiset samfunn som ble opprettet i 1974, og bo i den rimelige byen Philadelphia, strategisk plassert mellom New York og Washington DC. Vi inviterer deg til å bli med i Temple-familien for å fremme din karriere.

    • Miami Gardens, USA

    Fulltid, Deltid

    2 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Velkommen til LL.M. Program i interkulturelle menneskerettigheter ved St. Thomas University College of Law! Denne innovative LL.M. Programmet er designet for å tilby grundig instruksjon om det kritiske spørsmålet i vår tid: beskyttelse av menneskeverd på tvers av politiske, sosiale, økonomiske og kulturelle linjer.

    • Carlisle, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    LL.M. -programmet ved Penn State's Dickinson Law gir studenter og advokater utdannet utenfor USA en forståelse på høyt nivå av det amerikanske rettssystemet. Programmets grunnleggende kurs introduserer deg for våre unike analysemetoder. Studentene kan da velge emner fra læreplanen vår "Advokat som ..." delt på spesialiserte studieretninger, og lage personlige spor basert på interesseområder.

    • Columbus, USA

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hos Moritz kan du designe din egen læreplan som passer dine karrieremål og akademiske interesser. Du kan velge mellom over 100 kurs innen hovedområder innen amerikansk, transnasjonal og internasjonal lov for å følge en generell læreplan eller konsentrere deg om et spesialisert rettsområde.

    • San Diego, USA

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    LLM i Comparative Law-programmet er utviklet for advokater og lovskoleutdannede utdannet utenfor USA. Kandidater for LLM i Comparative Law er påmeldt to obligatoriske kurs, Introduksjon til amerikansk lov og juridisk skriving og forskning. Andre kurs er valgfag og kan tas i noe lovsområde. Studentene har mulighet til å forfølge en konsentrasjon i ett av seks populære rettsområder.

    • Dayton, USA

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Fra januar 2019 begynte University of Dayton School of Law å tilby et helt online alternativ for studenter som var interessert i å fullføre sin LL.M. grad i amerikansk og transnasjonal rett.

    • Columbia, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mizzou LL.M. i amerikansk lov gir en introduksjon til det amerikanske rettssystemet og amerikansk rettspleie for studenter som har oppnådd sin første grad i lov utenfor USA.

    • Irvine, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Graduate Tax Program ved University of California, Irvine School of Law tilbyr en nyskapende læreplan som gjør studentene i stand til både den doktrinære dybden og de praktiske ferdighetene som trengs for å praktisere skatterett på høyeste nivåer, i USA eller i utlandet.

    • Arlington, USA

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Flex-LLM i amerikansk lov er et intensivt studium designet for å møte de høye standardene som kreves for å sitte i DC Bar. Den dekker strukturen til den amerikanske regjeringen og rettssystemet og inkluderer materielle rettsområder som oppfyller fagkredittkravene til DC Bar-eksamen. Et fulltidsstudium fra januar eller mai vil forberede deg til å gå opp til advokateksamen året etter, i februar eller juli.

    • Sacramento, USA

    Fulltid

    2 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    LLM i vann- og miljølov vil forberede deg til å betjene de forskjellige behovene til bedrifter og utviklere, bønder og ranchere, ideelle organisasjoner og offentlige etater på alle nivåer, fra lokale til internasjonale.