LAWSTUDIES.NO

Topp LLMs i Lüneburg i Tyskland 2019

En spesialisert LL.M. grad gjør det mulig for advokater til å forsterke eller endre sin kompetanse i et bestemt område av loven. Har en spesiell konsentrasjon i et bestemt område kan åpne nye muligheter.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

LLMs i Lüneburg i Tyskland

treff Filter

Master of Laws - konkurranse og regulering (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen Tyskland Lüneburg

Profesjonell masterstudium Konkurranse og regelverk LL.M .: regulering og konkurranserett

Internasjonal økonomisk lov (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campus Heltid studier 2 - 3 år Oktober 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow Tyskland Lüneburg + 2 fler

Det toårige tograds studieprogrammet fokuserer på internasjonal økonomisk rett og har blitt utviklet i fellesskap av University of Glasgow i Skottland og Leuphana