close

Filtre

Se resultater

Deltid LLMs i Düsseldorf og Tyskland 2021

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.Düsseldorf er blant en av de viktigste sentren… Les mer

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Düsseldorf er blant en av de viktigste sentrene for Tysklands handel og mote messer. Det er hovedstaden i Nordrhein-Westfalen og har over 500.000 mennesker. Selv om den har flere akademier og høgskoler, er Heinrich Heine Universitetet byens viktigste institusjon for høyere utdanning.

Deltid LLM grad i Düsseldorf i Tyskland

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt, Tyskland +1 Mer

Master of Financial Law Eller Master of Fusions & Acquisitions

Master of Financial Law Eller Master of Fusions & Acquisitions -
LLM
Deltid
4 semestre
Tysk
okt. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre