Filter
Master i juss
Tyrkia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler LLMs i Tyrkia 2019

Tyrkia er et topp valg for mange mennesker som søker en utdannet jurist. I tillegg til å ha høy kvalitet akademiske programmer, tilbyr Tyrkia noen av de mest spennende historiske og kulturelle steder i Europa og Asia. Det er også dynamiske byer, utmerket mat, det vakre Middelhavet kystlinje, nasjonalparker og innbydende og vennlig folk. En LLM i Tyrkia er absolutt mer enn en utdannelse, det er en mulighet for personlig, intellektuell og kulturell vekst.

En LLM i Tyrkia vil gi en utdanning som er utmerket i kvalitet tilrettelagt av ekspert fakultetene. Gjennom interaktive undervisningsmetoder ved hjelp av case-studier og simuleringer, vil elevene drive en LLM i Tyrkia får reell erfaring og kunnskap. Det finnes en rekke spesialisering områder for en LLM i Tyrkia, herunder forretningsjuss, menneskerettigheter, miljørett, og cyber lov.Studenter kan også delta i en generell LLM program som gir omfattende utdanning i en rekke sektorer.

Det neste trinnet i karrieren din kan være en av de LLM i Tyrkia programmer nedenfor. Ta en titt og finn ut!

Les mer Minimér

treff

Koc University - Istanbul Turkey

Koç University Law School har som mål å oppmuntre kreative og sofistikerte advokater med innholdsrike kurs i offentlig rett, privatrett og kjerneprogram, som gjør det mul ... [+]

Beste LLMs i Tyrkia 2019.

Hvorfor velge et Koç Universitets LLM-program for offentlig lov eller privat lov?

• Globalt anerkjente professorer (og forelesere), preget av deres publikasjoner, forskning og praksis av juridisk yrke.

• Opplæringskurs strukturert på veletablert juridisk kunnskap.

• Forskning og læring av ulike juridiske disipliner basert på flerdimensjonale perspektiver.

• En atmosfære som stimulerer faglig og yrkesmessig fremgang, hvor juridiske spørsmål som omfatter komparative og internasjonale aspekter blir grundig undersøkt.

• Et integrert program med workshops, seminarer og andre aktiviteter parallelt med læreplanen.... [-]

Tyrkia Istanbul
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk