Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 23 LLMs i Tvisteløsningsstudier 2019/2020

En Master of Laws er en postgraduate grad forfulgt av forskere som allerede har en Juris Doctor eller Bachelor of Laws grad. En LLM fokuserer på et bestemt område innenfor et lovfelt. De fleste LLM-programmer tar et år å fullføre.

Hva er en LLM i Dispute Resolution Studies? Det er et studieprogram som ser på teknikker og teorier som trengs for å løse vanlige tvister. Studentene kan lære om både adjudicative og konsensuelle prosesser, eller de kan være i stand til å velge et fokus innen sin grad. Det er ikke satt kursstruktur for denne typen LLM, men universitetene kan tilby kurs som ligner alternativ tvisteløsning, internasjonal kommersiell voldgift, meklingsteori og praksis, psykologi av konfliktkommunikasjon, og konfliktløsning og religion. Før uteksaminering må forskere kanskje fullføre en avhandling.

Som andre juridiske grader, kan en LLM i Dispute Resolution Studies arm akademikere med de ferdigheter og erfaringer de trenger for å være vellykkede advokater. Dette bestemte studiet forbedrer studentens forståelse av nøytralets ansvar i mekling, noe som kan gjøre ham eller henne til en bedre talsmann. Deltakerne kan også forbedre sine kommunikasjons- og forhandlingsferdigheter.

Kostnaden for en LLM kan variere fra skole til skole. Faktorer som ofte påvirker undervisningen inkluderer universitetet, skolens beliggenhet og programvaren. Søkere kan lære mer ved å kontakte skolene direkte.

De fleste studenter som fullfører et LLM i Dispute Resolution Studies-programmet har allerede noen yrkeserfaring som advokater. Denne graden gir dem en mulighet til å ta en ledende rolle innenfor sitt firma. Noen studenter bruker denne opplæringen til å bli meklingskonsulenter, tvisteløsningsmedlemmer, administrative dommere, høringsansvarlige, seniormeglere, voldgiftsdrivende og konfliktkonsulenter.

Uansett hvor student bor, kan han eller hun kunne registrere seg for denne typen program. Universiteter over hele verden tilbyr LLM programmer både online og på campus. Å lære mer er enkelt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér

23 Resultater i Tvisteløsningsstudier

U Law Hong Kong

Denne frittstående Masters kurset gir deg verdifull innsikt i hvordan det engelske rettssystemet opererer, med vekt på ditt valgte spesialiserte juridiske område for konf ... [+]

LLM Legal Practice (Konfliktløsning) Reg. 252957

Denne frittstående Masters kurset gir deg verdifull innsikt i hvordan det engelske rettssystemet opererer, med vekt på ditt valgte spesialiserte juridiske område for konfliktløsning (Reg.nr. 252957) . Denne kvalifikasjonen vil utstyre deg med de praktiske ferdighetene for å hjelpe deg med å skaffe deg jobb innen ditt fagområde i juridisk eller kommersiell kapasitet. Hvis du allerede jobber i disse feltene, vil vår LLM forbedre din CV og hjelpe deg med å ta en høyere rolle.

Disse kursene er registrert hos Hong Kong Non-local Courses Registry (NCR). Det er et spørsmål om skjønn for enkelte arbeidsgivere å anerkjenne hvilken kvalifikasjon disse kursene kan føre.... [-]

Hongkong Hong Kong
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Postgraduate Programmes

Våre LLMs fra vår nye Master i Law suite av programmer er designet for juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialisert omr ... [+]

LLM-mekling og alternativ tvisteløsning - Heltid

Våre LLMs fra vår nye Master i Law suite av programmer er designet for juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialisert område av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

Kurskrav

Studentene skal ha en britisk bachelorgrad i lov på 2: 2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Birmingham Leeds
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Law Online

Våre LLMs fra vår nye Master i Law suite av programmer er designet for juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialisert omr ... [+]

LLM-mekling og alternativ tvisteløsning - deltid

Våre LLMs fra vår nye Master i Law suite av programmer er designet for juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialisert område av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

KurskravStudentene skal ha en britisk bachelorgrad i lov på 2: 2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Januar 2020
Engelsk
Deltid
24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Loyola Law School

Loyola Law School er rangert som nummer 9 i Trial Advocacy av US News ... [+]

alt = "Loyola Law School er rangert som nummer 9 i Trial Advocacy av US News

Studenter som fullfører programmet vil ha en uforlignelig mulighet for eksponering for og konsentrert studie i lov og ferdigheter som er nødvendige for å trene som advokat i en sivil rettssituasjon.

alt = "Loyola har også en hel bygning, Girardi-bygningen, som er spesielt utviklet for å gi studentene den beste og mest realistiske opplevelsen i prøveforespørsmål. Bygningen inkluderer det vakre Robinson Courtroom, et klasserom som replikerer utformingen av et ekte amerikansk rettssalen. Robinson Courtroom brukes av studenter til å presentere muntlige argumenter, kryss undersøke vitner, og bistå klienter i fiktive saker før fakultet og reelle dommere.... [-]

USA Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Miami School of Law

... [+]

LL.M. i internasjonal voldgift gir en unik individuell utdanningsplan og mulighet for en liten gruppe av toppkvalitetsstudenter fra en rekke land som ønsker å få en grundig grunning innen internasjonal voldgift som en plattform for en vellykket karriere.

Opptak til programmet er svært selektiv, noe som gir økt oppmerksomhet og effektiv veiledning fra vårt fakultet som hjelper elevene til å starte eller fremme sine voldgiftskarrierer.

Det internasjonale voldgiftsinstituttet (IAI) - Det internasjonale voldgiftsinstituttet (IAI) er en utførelse av Miami Laws lange tradisjon for forpliktelse til voldgift. Instituttet arbeider ikke bare for fremgang gjennom utdanning av en ny generasjon voldgiftsadvokater, men også for fremgang gjennom forskning i internasjonal voldgift. Internasjonal voldgift LL.M. Studentene kan delta i ulike internasjonale voldgiftsarrangementer organisert gjennom IAI, inkludert den årlige White & Case-foredrag. Studentene har også mulighet til å jobbe som forskerassistenter med IAI og individuelle fakultetsleder i Miami Law på banebrytende forskningsprosjekter knyttet til internasjonal voldgift.... [-]

USA Tampa
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
University of Missouri School of Law

LL.M. utdanningsprogrammet består av 24 studiepoeng studietid og kan normalt fullføres på ett år, selv om det er en deltidsmulighet tilgjengelig for studenter i LL.M. i D ... [+]

LL.M. utdanningsprogrammet består av 24 studiepoeng studietid og kan normalt fullføres på ett år, selv om det er en deltidsmulighet tilgjengelig for studenter i LL.M. i Dispute Resolution program.

Den høyselektive naturen til programmene gir studentene mulighet til å individualisere sin studieplan i lys av deres spesifikke behov og interesser. Søkere kommer fra en rekke turer i livet og fra et bredt spekter av land.

LL.M. i tvisteløsning

Etablert i 1999 som den første av sitt slag i USA, Mizzou LL.M. I Dispute Resolution er utformet for å bistå advokater og andre tvisteløsningspersonell utvikle en dypere og bredere forståelse av hvilken rolle konflikten spiller i samfunnet, og bedre måter å håndtere konflikt gjennom utforming og gjennomføring av hensiktsmessige, effektive og rettferdige tvisteløsningsprosesser.... [-]

USA Columbia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Pepperdine University School of Law

Det topprangerte Straus Institute for Dispute Resolution har ført nasjonen i lovskolebasert konfliktløsning i over et tiår og har blitt rangert som nummer 1 i den amerika ... [+]

LLM i Dispute Resolution anses som det fremste programmet i tvisteløsning og gir studentene størst fleksibilitet i tvisteløsningsutdanningen. Dette 26 studieprogrammet er strukturert med en balanse mellom teori og praksis; Studentene vil fokusere på en rekke ADR-mekanismer, inkludert forhandling, mekling og voldgift, samt få øvelse gjennom nødvendig meklingsklinikk og eksternship-program.

Studentene kan følge en mer generell studium uten konsentrasjon, eller erklære en konsentrasjon i mekling, voldgift eller rettssaker.

Tilgjengelige konsentrasjonermekling

Studenter i LLM i Dispute Resolution kan forfølge en konsentrasjon i mekling. Denne konsentrasjonen vil tillate elevene å bruke sine valgfag for å fokusere på aspekter av meklingsprosessen.... [-]

USA Malibu
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Queen Mary Online

Queen Mary University of Londons online-programmer i internasjonal tvisteløsning tar sikte på å inspirere en ny generasjon advokater til å revurdere tradisjonelle tilnærm ... [+]

Oversikt

Queen Mary University of Londons online-programmer i internasjonal tvisteløsning tar sikte på å inspirere en ny generasjon advokater til å revurdere tradisjonelle tilnærminger til konflikt og oppløsning og å utstyre dem med verktøyene som kreves for å lykkes i feltet. De kombinerer solid teoretisk grunnlegging, bred tverrfaglig opplæring og muligheter for individuell studie og kompetanseutvikling. Videre er våre dynamiske programmer designet for å tilby deg alle de gode læringsmulighetene du vil få på campus, uten restriksjoner på faste tider og steder.

De elektroniske programmene i internasjonal tvisteløsning kan studeres deltid som Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert). PGDip og PGCert er kortere versjoner av LLM-programmet. I motsetning til LLM, krever de ikke ferdigstillelse av en avhandling, men gir deg masternivåinnhold. Forskjellen mellom PGDip og PGCert er antall moduler som kreves (PGCert er kortere enn PGDip).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
American University Washington College of Law

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administrert av Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advoca ... [+]

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administrert av Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, kombinerer en streng akademisk komponent og en bredde av praktisk rettssak trening. Programmet tilbyr en rekke kurs, eksternskip, og muligheter til å forfølge juridisk stipend og få lærerfaring. Viktige fokuser på Advocacy LL.M. Programmet er bruk av moderne teknologi i rettssaker og opplæring av etiske advokat advokater. Programmets nyskapende læreplan vil hjelpe kandidater som forberedelse for alle aspekter av rettssaker.

Advocacy LL.M. er designet for å gi studentene maksimal fleksibilitet. Det ble utviklet for å ta hensyn til de ulike behovene og interessene til studenter og utøvere. Programdeltakere kan velge en individuell pensum fra en liste over 17 kjerneforsøgsforespørsmålskurs og 40 prosessbaserte kurs. Hver student må fullføre Advanced Trial Advocacy og etikk for forsøks advokater kurs før de mottar deres LL.M. grad. Å bli tildelt LL.M. grad, er en student pålagt å tjene minst 24 studiepoeng mens han / hun studerer på helt eller deltid.... [-]

USA Washington
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Internasjonal voldgift og forretningslov LL.M. gir sine nyutdannede med et unikt sett av internasjonale voldgiftsferdigheter sammen med en solid kompetanse i internasjona ... [+]

Internasjonal voldgift og forretningslov LL.M. gir sine nyutdannede med et unikt sett av internasjonale voldgiftsferdigheter sammen med en solid kompetanse i internasjonal forretningslov. Programmet er skreddersydd for å dekke både rettslige og materielle rettsaspekter av den internasjonale tvisteløsningen.

Hvilke aspekter dekker programmet?

Internasjonal voldgift

Etter at du har avsluttet forsknings- og skrivefagsmodulen, vil du fullt ut fordype deg i verden av internasjonal voldgift. I løpet av årets andre blokk vil du bli konfrontert ikke bare med de grunnleggende aspekter ved voldgiftsloven, men du vil også bli utfordret til å forstå prinsippene for internasjonal voldgift fra det komparative rettsperspektivet. I vårsemesteret vil du også bli utsatt for særskilte futures av investeringsvoldgift. Du vil også få en sjanse til å delta i en av mange internasjonale mootbaner.... [-]

Nederland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
KNect365 Learning

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon inkludert innspill fra bransjefolk og akademikere. Få et unikt perspektiv på dette raskt bevegelige rettsområdet som vil ... [+]

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon inkludert innspill fra bransjefolk og akademikere

Få et unikt perspektiv på dette raskt bevegelige rettsområdet som vil gjøre det mulig for deg å få kompetanse innen en rekke studier med fokus på tvisteløsning.

Kursoversikt

Det faglig ledede og praksisinformerte kurset om internasjonal tvisteløsning vil gi deg et unikt perspektiv på dette raskt bevegelige lovområdet. Dette kurset er utviklet for å være til nytte for alle som forfølger eller ønsker å forfølge en karriere innen folkerett, sivil og kriminell rettstvist, voldgift, internasjonal rettstvist, tvisteløsning, inkludert som konflikthåndterere, klagebehandlere, forhandlere, meklere, ombudsmenn og i voldgiftssektor og kommersiell sektor. Studiet vil være av interesse for studenter fra Storbritannia og internasjonalt. Hvis du fullfører dette programmet, kan du gå inn i en rekke fremtidige juridiske karrierer, for eksempel med advokatfirmaer, multinasjonale selskaper, internasjonale domstoler og domstoler.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
15 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Europa-Institut

Den Europa-Institut of Saarland Universitetet tilbyr en ett-årig masterprogram i europeisk og internasjonal lov. En av spesialiseringer tilbys er spesialisering i Interna ... [+]

Europa-Institut ved Saarlands universitet tilbyr et ettårig masterprogram i europeisk og internasjonal rett med seks moduler: Modul 1: europeisk integrasjon og moduler 2-6 med studieenhetene europeisk forretningslov, internasjonal handel, internasjonal tvisteløsning, europeisk og internasjonal Menneskerettsbeskyttelse og IT-lov (fra vintersemester 2019/2020, først kun på tysk).

Eksempel: Focus International Dispute Resolution

Satsingsområdet Dispute Resolution gir kunnskap innen International Commercial Arbitration, International Arbitration i investeringstvister og alternativ tvisteløsning. Målet er effektiv og rettferdig tvisteløsning i et grenseoverskridende sammenheng vise i et juridisk system, hører hjemme i de kommersielle domstolene i nasjonal jurisdiksjon. I tillegg til de nevnte forelesningsfokusområdet omfatter også flere forelesnings fag som International Trade Law.... [-]

Tyskland Saarbrücken
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
London South Bank University

Få verdifull arbeidserfaring på vår juridiske rådgivningsklinikk og automatisk medlemskap av Chartered Institute of Legal Executives (CILEx). Studer heltid eller deltid. ... [+]

LLM sivile tvister og tvisteløsning gir deg muligheten til å få en anerkjent advokatkvalifikasjon som kandidatmedlem i Chartered Institute of Legal Executives (CILEx), og bygge verdifull faglig erfaring som frivillig i vår Legal Advice Clinic.

Du vil studere loven, prosedyren og teorien om sivile rettssaker og relaterte tvisteløsningsprosesser samtidig som du får praktisk juridisk erfaring og utvikler dine faglige ferdigheter. Alle studenter vil delta i ansikt til ansikt, innkalling av rådgivende økter på vår juridiske rådgivningsklinikk, og kan ha mulighet til å frivillige på vår Lambeth County Court Help Desk.

akkrediteringNøkkelkursinformasjon - bestilt etter modusModus moduler... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Leiden University

Leiden University Master of Laws in Advanced Studies in International Dispute Settlement and Arbitration (LLM) er et høyt nivå postgraduate program om teori og praksis fo ... [+]

Leiden University Master of Laws in Advanced Studies in International Dispute Settlement and Arbitration (LLM) er et høyt nivå postgraduate program om teori og praksis for internasjonal tvisteløsning og voldgift i folkeretten.

Hva innebærer dette masterprogrammet?

Hvordan avgjør stater sine internasjonale tvister? Hvordan gjennomføres søksmål og voldgift på folkerettighetsnivå? Kan investeringstvister mellom en stat og en utenlandsk investor eller mellom to stater bli voldgitt? Hvilken rolle har den internasjonale domstolen og andre internasjonale domstoler i det internasjonale samfunnet?

Lær hvordan du kan svare på og håndtere disse og andre spørsmål fra et folkerettslig perspektiv.... [-]

Nederland Leiden The Hague
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Westminster

Kurset er ment for alle som ønsker å demonstrere en forpliktelse til omstridt lov i offentlige og private internasjonale og kommersielle juridiske sammenhenger. Den lærte ... [+]

LLMs i Tvisteløsningsstudier. KursoversiktKurset er ment for alle som ønsker å demonstrere en forpliktelse til omstridt lov i offentlige og private internasjonale og kommersielle juridiske sammenhenger. Den lærte delen av programmet inkluderer moduler som reflekterer de tre hovedformene i tvisteløsningsprosessen, nemlig avgjørelse (rettssaker og voldgift), alternativ tvisteløsning (ADR - hovedsakelig mekling) og forhandling.Dette kurset adskiller seg fra LLM-programmet International Commercial Law, som primært handler om ikke-omstridte aspekter ved handel (moduler inkluderer konkurranserett, handel og forsikring).Klassestørrelser er generelt ganske små, og du vil kunne blande med studenter på andre masterkurs på Westminster Law School.Kursstruktur... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk