LAWSTUDIES.NO

Beste skoler LLMs i Prague i Tsjekkia 2019/2020

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Tsjekkia har en veletablert og forskningsbasert universitetsutdanning. Dette har gjort læring ini Praha en avholdt pensum 's i Europa siden det dyrker ånden av kreativitet og innovasjon blant studentene.

LLMs i Prague i Tsjekkia

treff Filter

Master of Laws - LLM

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Tsjekkia Prague

University of New York i Praha jobber i samarbeid med University of Bolton for å tilby et akkreditert Master of Laws (LL.M) -program. Etter hvert som handel og virksomhet blir stadig mer global, forventes juridiske konsulenter å se lenger enn nasjonale jurisdiksjoner og forstå spørsmål om europeisk og internasjonal rett. Programmet fokuserer på det juridiske rammeverket for det europeiske og internasjonale samfunnet, samt forskjellige juridiske spørsmål rundt internasjonal handel og globale markeder. Arbeidsgivere legger nå en høy premie på nyutdannede som kan demonstrere en inngående forståelse av internasjonal selskapsrett, handelsrett og forretningsrettslige spørsmål.

LLM

Anglo-American University
Campus Heltid studier Deltid 1 - 5 år September 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

AAU gir faglig veiledning og opptak rådgivning til akademisk kvalifiserte studenter interessert i selvstudiet University of London LL.M. Program. LL.M. Programmet er åpent for studenter som allerede har oppnådd første grad; en juridisk utdanning er ikke et krav til studier.