LLM program i Olomouc i Tsjekkia

Topp LLMs i Olomouc i Tsjekkia 2018

LLM

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

LLMs i Olomouc i Tsjekkia

Les mer

LL.M. I Internasjonal Og Europeisk Lov

Palacky University
Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 Tsjekkia Olomouc

LL.M. Internasjonal og europeisk lov er et heltids profesjonelt forskerutdanningsprogram som tilbyr alle deltakerne muligheten til å få en grundig spesialisert kunnskap om internasjonal og EU-lov. [+]

LL.M. Internasjonal og europeisk lov er et heltids profesjonelt forskerutdanningsprogram som tilbyr alle deltakerne muligheten til å få en grundig spesialisert kunnskap om internasjonal og EU-lov.

Etter vellykket gjennomføring av emnet blir studentene tildelt Master of Laws (LL.M.).

Programmet inneholder normalt ett intensivt år med regelmessige kurs på stedet (fra slutten av september til slutten av juni) og et tredje semester (fra september til desember i det påfølgende år), som er dedikert til gjennomføringen av LL.M . siste papir.

Undervisningen holdes av erfarne fulltidsansatte akademikere, samt eksperter fra partneruniversiteter og ulike internasjonale institusjoner.... [-]


Master I Internasjonal Og Europeisk Lov

Palacky University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Tsjekkia Olomouc

Viktige funksjoner 2 år program (3 semestre heltid / in-class kurs + 1 semester av avhandling forberedelse) [+]

Nøkkelfunksjoner 2 år program (3 semestre heltid / i klassen kurs + 1 semester av avhandling forberedelse) state-akkreditert mastergrad program muligheten til å tilbringe en del av studiet ved en av våre 40 Erasmus + partnerinstitusjoner nær kontakt med professorer og stimulerende miljø stipend muligheter for fremragende studenter Programmet er:

moderne og unikt ...

Det forbereder studentene til å reflektere og kritisk analysere aktuelle juridiske og politiske trender i internasjonal og europeisk lov det gir en utfordrende og nyskapende fokus på både internasjonal og europeisk lov og sin omgang med hverandre

omfattende …

det tar for en hel rekke generelt samt spesifikke temaer og undersøker dypt deres interaksjon det gir studentene et inkluderende kunnskap om viktige temaer, fremmer deres kritisk tenkning og forbedrer praktiske juridiske ferdigheter ... [-]