LAWSTUDIES.NO

Beste skoler LLMs in Lund i Sverige 2019/2020

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

Sverige, offisielt Kongeriket Sverige, er et skandinavisk land i Nord-Europa. Sverige grenser Norge og Finland, og er koblet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et utviklet post-industrielle samfunn med en avansert velferdsstat. Levestandard og levealder er blant de høyeste i verden.

Med over 80 000 innbyggere, er Lund byen det administrative senteret i Lund kommune, i provinsen Skåne, Sverige. Det er en by som har flere høyteknologiske baser selskaper. Lund har fire universiteter.

LLMs in Lund i Sverige

treff Filter

LLM i europeisk forretningslov

Lund University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Sverige Lund

Dette masterprogrammet i europeisk forretningslov gir en grundig forståelse av både praktiske og teoretiske aspekter av europeisk økonomisk rett og driften av reglene i det europeiske markedet i en global sammenheng.

LLM i International Menneskerettighetsloven

Lund University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Sverige Lund

Master of Laws i International Menneskerettighetsloven i Lund var en av de første LL.M-programmene som ble etablert spesielt for å sørge for den akademiske mestring av et stadig mer komplekst område: internasjonal menneskerettighetsrett og humanitær rett.