close

Filtre

Se resultater

LLMs i Poole i Storbritannia 2020

En LL.M. er det første skrittet mot akademikere i mange land. Den presenterer mange muligheter til å spesialisere seg i et bestemt felt eller til å foreta grundige undersøkelser. Det kan også være gunstig i å skaffe en doktorgradsnivå utdannet jurist.Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland.… Les mer

En LL.M. er det første skrittet mot akademikere i mange land. Den presenterer mange muligheter til å spesialisere seg i et bestemt felt eller til å foreta grundige undersøkelser. Det kan også være gunstig i å skaffe en doktorgradsnivå utdannet jurist.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Dorset har to universiteter og tre separate høgskoler. Det er bevis for periodisk befolkningen helt siden 8000 f.Kr. og første permanente bosetterne ankom rundt 3000 f.Kr., slik at byen har en lang historie.

LLMs i Poole i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Bournemouth University
Poole, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Grunnlagt i de gamle silke- og krydderruter, har internasjonal handel spredt seg til å bli den viktigste aktiviteten til enhver moderne økonomi.

Grunnlagt i de gamle silke- og krydderruter, har internasjonal handel spredt seg til å bli den viktigste aktiviteten til enhver moderne økonomi. -
LLM
Fulltid
12 - 16 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Related fields of study