LAWSTUDIES.NO

Topp Deltid LLMs i Boston, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2019

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Deltid Master of Laws studie i Boston i Storbritannia

treff Filter

Master I Internasjonal Bedriftsrett

University of Lincoln
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston + 1 fler

LLM International Corporate and Commercial Law er designet for jurister og fagfolk som ønsker å utvikle den spesialistiske juridiske kompetansen som kreves i dagens globale økonomi.

Master i konflikt- og katastrofelov

University of Lincoln
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston + 1 fler

LLM Konflikt- og katastrofeloven er utformet for de som ønsker å utvikle spesialistkompetanse i konflikt- og katastrofelov.

Master i internasjonal lov

University of Lincoln
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Boston + 1 fler

LLM International Law programmet er designet for de som ønsker å utvikle spesialistkompetanse i folkeretten. Dette programmet gir deg muligheten til å utvikle en grundig forståelse av loven i forhold til viktige internasjonale fag. Du oppfordres til å vurdere lovens rolle i internasjonale saker og å utvikle en kritisk forståelse av hvordan loven påvirker alle aspekter av den internasjonale aktiviteten, fra handel og påtaleforbrytelse, til bruk av makt i internasjonale relasjoner, menneskerettigheter og beskyttelse miljøet.