Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Statsrett 2020

Det tar mellom ett og to år å fullføre, en LLM er en avansert grad i loven. Avledet fra Legus Magister, er denne graden også kjent som en Master of Laws og kan tilby studentene en konkurransefortrinn for fremtidige karriere.

Hva er en LLM i konstitusjonell lov? Avhengig av programmet kan studentene studere grunnloven til universitetets vertsland eller ta en bred oversikt over internasjonale konstitusjonelle lover. Andre typer konstitusjoner, som for eksempel stat eller provins, kan også forfølges som et område av interesse. Som de fleste forfatningsdokumenter beskriver maktsamfunn mellom styrende organer og deres borgere, bruker mange lærere på dette feltet betydelig forskningstid til sivile rettigheter, ofte med fokus på spesifikk demografi, som barn eller kvinner, og hvordan disse lovene påvirker dem.

Spesifikke ferdigheter oppnådd fra en bakgrunn i konstitusjonell lov inkluderer en komplisert forståelse av sivile rettigheter, juridisk skriftlig kompetanse og forskningsferdighet. I tillegg får mange studenter avansert resonnement og tidshåndteringsferdigheter, som begge kan hjelpe elevene både til og fra jobben.

Å balansere bøkene til college krever å vurdere ulike faktorer, inkludert programlengde og plassering. For den mest oppdaterte budsjettinformasjonen, bør du vurdere å konsultere de potensielle skolens finansielle kontorer.

Arbeidsperspektiver i konstitusjonell lov er vanligvis forfulgt på det juridiske feltet, men studentene kan også finne gode muligheter i utdannings, forretningsutvikling og administrasjonsverden. Fordi ulike regioner har forskjellige krav, kan studentene kvalifisere seg til å praktisere lov eller måtte trenge ytterligere grader og eksamener før de blir advokater. Typiske stillinger for kandidater i dette feltet inkluderer konstitusjonell advokat, advokat, etterlevelseskonsulent og juridisk lærer.

Din LLM i konstitusjonell lov kan tjene med en kombinasjon av online og offline klasser og på institusjoner over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér

1 Resultater i Statsrett

Grupo Tiradentes

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonell ... [+]

Differensialer Course

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonelle blokk er dannet av reglene for grunnleggende rettigheter og garantier og statlige organisasjonen og krefter, som kalles som vesentlig konstitusjonelle krav. I dette scenariet, grener av statsrett og forvaltningsrett er av udiskutabel sentrale i realiseringen av de konstitusjonelle prinsipper og sette dem regler som oppstår. Det er derfor viktig at de juridiske aktørene å forstå teori og praksis som støtter de rettslige og administrative avgjørelser i den brasilianske staten. Innsatt i denne virkeligheten, fordypningskurs i Constitutional og forvaltningsrett av Universitetssenter Tiradentes (UNIT-AL) i samarbeid med Superior Law School (ESA - OAB / AL) foreslår en tverrfaglig graduate, teoretisk og praktisk, med sikte på oppdatering og dannelsen av en profesjonell stand til å handle i de områdene ulike rettsområder, særlig offentlig rett. Dette er et nyskapende prosjekt som det dekker problemstillinger og praksis som ligger til de ulike juridiske yrker. Dette er grunnen til at det var nødvendig å partnerskap Universitetssenteret Tiradentes (UNIT-AL) og Higher School of Law (ESA- OAB / AL) for å lette denne spesialiseringen. Den tilnærmingen som brukes i kurset går på å vurdere de faglige behovene til advokater og nye utfordringer i opplæring av en jurist.... [-]

Brasil Aracaju
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
374 timer
Campus
Les mer på norsk