13 LLM Programmer i Spania for 2024

LLM Programmer i Spania for 2024Filter
    • Madrid, Spania
    • Online

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    Master in Sports Law, LLM er designet for jusstudenter fra hele verden som ønsker å utvikle sine profesjonelle karrierer innen internasjonal sportslov. Det 9-måneders programmet dekker en rekke emner som antidoping, tvisteløsning og beskatning, slik at studentene kan utvikle et bredt sett med ferdigheter og være i stand til å tilpasse seg og trives i ulike arbeidsmiljøer.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Global Master i sportsledelse og juridiske ferdigheter med FCB er rettet og fokusert på sektoren for advokater, næringsliv, økonomisk og sportslig ledelse, eller andre personer som allerede har en universitetsgrad på disse områdene, som har bevist erfaring og kunnskap innen idrettsfeltet.

    • León, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Vi trener fagpersoner som er spesialiserte innen cybersecurity Law and the Digital Environment, som vil svare på de nye utfordringene som loven står overfor basert på fremskrittene som kommer fra de nye kommunikasjons- og informasjonsteknologiene.

    • Madrid, Spania
    • Online
    • + 1 more

    Deltid

    9 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Dette transformasjonsprogrammet åpner grenser for ambisiøse advokater som er ivrige etter å gjenoppfinne ferdighetene sine og utvikle forretningskunnskapen de trenger for å utvikle seg. Dens multi-jurisdiksjonelle fokus utstyrer deltakerne med en 360-graders strategisk juridisk og forretningsvisjon for å styrke dem til å bryte barrierer og utvikle karrieren på den globale scenen. Executive LL.M. Programmet er en fellesgrad som tilbys av to av verdens ledende jusskoler: IE Law School og Northwestern Pritzker School of Law. Å forene disse to akademiske kraftsentrene sikrer at deltakerne får det beste fra begge verdener i et unikt program som ekspertintegrer forretningsadministrasjonsinnhold i et grenseoverskridende juridisk rammeverk. Ved fullføring av programmet mottar deltakerne en LL.M./MSL fra Northwestern Law og et Business Administration Certificate fra IE Business School, og etablerer profilen deres som unikt posisjonert til å handle i juridiske og forretningsmessige spørsmål med utfordrende internasjonale dimensjoner.

    • Hamburg, Tyskland
    • Ghent, Belgia
    • + 7 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette European Master i jus og økonomi (Emle) Programmet tilbyr en unik mulighet for tverrfaglige studier av jus og økonomi ved to eller tre europeiske og ikke-europeiske universiteter. Det vil være en felles LL.M. grad utstedt fra universiteter i Hamburg, Gent og Rotterdam og alle andre partneruniversiteter vil tildele en ekstra Master grad (LL.M./Ma / M.Sc.).

    • Caserta, Italia
    • Murcia, Spania

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Fra og med studieåret 2016/2017 tilbyr SUN Law Department sine studenter en ny mulighet for internasjonalisering, i tillegg til tradisjonelle utvekslingsprogrammer. Studentene vil kunne delta på et nytt studieprogram utviklet i fellesskap ved University of Murcia (Spania) som vil tillate dem å tilbringe tre semestre ved det utenlandske universitetet og ved slutten av emnet få en dobbel grad, dvs. en dobbel grad ..

    • Madrid, Spania
    • Alcorcón, Spania
    • + 3 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Mastergraden i økonomisk strafferett gir spesialisert og tverrfaglig opplæring, catering til advokater som er engasjert i praktisering av økonomisk strafferett og forretningskriminalrett. Programmet utstyrer jurister med de essensielle verktøyene og ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i dette juridiske domenet. I tillegg tilbyr mastergraden rikelig med teoretisk kunnskap for ambisiøse forskere som tar sikte på å forfølge vitenskapelig arbeid på dette feltet.

    • Valladolid, Spania

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    • Barcelona, Spania

    På universitetsområdet

    Spansk

    • Madrid, Spania
    • Online

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    Å være en del av bioteknologisektoren betyr å vite at arbeidet du gjør daglig vil ha en positiv innvirkning for deg og for verden. Du kan bidra til å få patent på helbredelse av en alvorlig sykdom. Du kan bidra til å sikre den nødvendige finansieringen til den forskningen.

    • Madrid, Spania
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Fulltid

    1 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Spansk

    How to choose, if you don't know what your possibilities are? There are many ways to be a lawyer, and the first condition for success is to discover your place in the profession. A real immersion in its practice, hand in hand with the best firms and professionals, will show you what all your options are and which one fits you best. The one where you can combine your preferences with your abilities.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    10 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Laws (LL.M.) utdyper og utvider kunnskapen om loven i en serie fokuserte, svært praktiske moduler, ledet av forskjellige, erfarne akademikere og juridiske utøvere. Studentene vil få et solid grunnlag rundt selskaps- og forretningsrett mens de holder seg i forkant av trendene på grunn av våre anvendte metoder, erfarne utøvere og det komparative studiet av jus med juridiske eksperter. Studentene vil også få et internasjonalt anerkjent Postgraduate Diploma of Specialist (PgDip) i ett av tre store juridiske felt. Ditt valg av spesialisering er mellom internasjonal forretningsrett, internasjonal tvisteløsning og intellektuell eiendom og teknologilov.

    • Madrid, Spania
    • Online

    Fulltid

    1 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Spansk

    El Máster en Derecho del Entretenimiento de ISDE er et innovatørprogram som er en verdensomspennende del av det audiovisuelle, musikalske, deportiva og espectáculo. Diseñado para aquellos apasionados por el entretenimiento y con aspiraciones legales.