Filter
Master i juss
Spania Murcia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler LLMs in Murcia i Spania 2019

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Murcia City er på bredden av elven Segura i Murcia-regionen. Den har et mildt klima og varme somre gjør et utmerket feriemål. Byen har en privat og en offentlig universitet nemlig Catholic University Saint Anthony og University of Murcia henholdsvis.

LLMs in Murcia i Spania

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Spania
Murcia
Studietype
Pacing
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Department of Law of the Søn Starter fra AA 2016/2017, og tilbyr sine studenter en ny mulighet til å satse internasjonalt, i tillegg til tradisjonelle utvekslingsprogramm ... [+]

Department of Law of the Søn Starter fra AA 2016/2017, og tilbyr sine studenter en ny mulighet til å satse internasjonalt, i tillegg til tradisjonelle utvekslingsprogrammer. Studentene vil ta en ny studium i fellesskap utviklet ved University of Murcia (Spania) som vil tillate dem å tilbringe tre semestre ved et utenlandsk universitet, og for å oppnå, ved enden av banen, en dobbel grad, dvs. en dobbel grad . Mer presist, lisenser utstedt til begrepet av kurset er "Grado en Derecho" ved Universitetet i Murcia og "Master of Law" på den andre University of Naples.

Målet er å gjøre studentene i stand til å leve Søn utfordrende opplevelse i et prestisjefylt utenlandsk universitet og å utvide slik at deres faglige horisont, kulturelle og fremtidige jobbmuligheter. Utgivelsen av den doble grad gir tilgang til "Master en abogacia" i Spania for rettsmedisinske oppnå kvalifisering. ... [-]

Spania Murcia
Oktober 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk