Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 2 LLMs i Sivile rettigheter-lov 2019/2020

En LLM er en grad tildelt til personer som har valgt å forfølge sin mastergrad i juridiske studier. Enkeltpersoner kan velge å skaffe seg en LLM for å få kompetanse i et spesialisert juridisk område, som konkurslov eller økonomisk lov.

Hva er en LLM i Civil Rights Law? Dette programmet ble utviklet for å få studentene til å tenke kritisk på problemer som plager minoriteter i dag. Kursene kan fokusere på kvinners rettigheter, kjønnsstudier, urfolk, innvandrere eller andre grupper som regelmessig er målrettet av flertallet. Målet med kursene er å øke deltakerens analyse og kritiske analytiske ferdigheter slik at de kan gjennomføre juridiske reformer eller i det minste utvikle teorier for hvordan å lede fremtidig juridisk reform.

Personer som uteksaminerer seg med sivile rettigheter har en tendens til å ha en dyp medfølelse og forståelse for alle mennesker og kulturer. Mange nyutdannede har også en dyp følelse av rett og galt og en evne til å tenke dypt og rasjonelt om hvordan man skal gjøre om rette ulykker. Hver av disse egenskapene kan tjene dem godt i alle aspekter av livet.

Kostnaden for en LLM varierer betydelig og avhenger av en rekke faktorer. I tillegg til deres plassering og valgte institusjon, må enkeltpersoner også vurdere kostnadene ved levekostnadene.

Nyutdannede med en grad i sivile rett lov kan fortsette å bli private sivile rettigheter advokater, sivile rettighetsaktivister eller advokater for store organisasjoner. Fordi de fleste bedrifter må implementere praksis og prosedyrer for å lette risikoen for diskrimineringsdrakt, kan kandidater fra dette programmet kunne finne arbeid innen bedriftssektoren. Noen kan fortsette å bli offentlige advokater, og taler for rettighetene til de som mangler ressurser.

Mange skoler tilbyr online LLM-programmer, som er praktisk for studenter som har heltidsjobber eller familier å ta vare på. For å lære mer om tilgjengelige alternativer for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

2 Resultater i Sivile rettigheter-lov

The University of Oklahoma - College of Law

Hotellet ligger i hjertet av den opprinnelige indianerterritoriet, gir OU Law et ideelt miljø for studier av indiansk lov og saker om urfolk ... [+]

Hotellet ligger i hjertet av den opprinnelige indianerterritoriet, gir OU Law et ideelt miljø for studiet av indiansk lov og saker som omhandler urfolk. Oklahoma inneholder nesten førti stamme nasjoner og den nest største indiansk befolkningen i USA. Gitt deres tilstedeværelse og historien til regionen, påvirker indisk lov praktisk talt alle områder av juridiske praksis, noe som gjør det til en levende og voksende felt.

Den LL.M. i urfolksretten kan være ferdig i ett års heltidsstudium eller to års deltidsstudier.

The University of Oklahoma - College of Law - LL.M.

The John B. Turner LL.M. Programmet tilbyr en unik kombinasjon av kurs, bare tilgjengelig på OU, og lar elevene velge mellom tre spesialiseringer: energi og naturressurser, urfolk lov, eller amerikanske Legal Studies (for utenlandske utdannede jurister).... [-]

USA Norman
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
SOAS University of London

SOAS LLM i jus og kjønn tilbyr et tverrfaglig, intellektuelt og politisk givende og kollegialt rom, designet for kritiske og virkningsfulle engasjementer med lov og kjønn ... [+]

Modus for oppmøte: Heltid eller Deltid

SOAS LLM i jus og kjønn tilbyr et tverrfaglig, intellektuelt og politisk givende og kollegialt rom, designet for kritiske og virkningsfulle engasjementer med lov og kjønn, med særlig fokus på det globale sør og både historiske og moderne juridiske og alegale forfølgelser av kjønn, seksuell, rasemessig, urfolk, klasse, kaste, funksjonshemming, post-konflikt, post-kolonial og miljømessig rettferdighet. Våre studenter og lærere er spesielt kjent med feministiske, queer og kritiske raseoretiske tilnærminger til interseksjonalitet og er dypt engasjert i banebrytende prosjekter over ' SOAS regionene' og utover.

Våre måter å lære i verden på... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 4 år
Campus
Les mer på norsk