Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

3 LLMs i Samsvar 2020

Også kjent som en Master of Laws, en LLM er en postgraduate grad som indikerer avansert juridisk kunnskap. Studentene fullfører vanligvis kurs innen ett år, men enkelte programmer kan ta opptil to år å fullføre.

Hva er en LLM i samsvar? Studenter som tar dette studiet har ofte muligheten til å dekke et bredt spekter av regulatoriske spørsmål. Helsevesen og bedriftsreglement er felles spesialiseringsveier, men programmene kan også gi studentene muligheten til å forfølge global, personvern eller klinisk forskriftsoverensstemmelse. Mange forskere legger stor vekt på risikostyring også, utvikler evnen til å vurdere enhver regulatorisk risiko og utvikle systemer for å dempe eller minimere det. Kursene kan fokusere på forskrifter innen en bestemt bransje eller lokalsamfunn eller gi studentene et generelt og internasjonalt utseende av moderne lovbestemmelser.

Nyutdannede med en LLM i samsvar har ofte bransjekritiske ferdigheter, som evnen til å klare å risikere, komponere juridisk dokumentasjon og lede et tverrfaglig ledergruppe. Disse ferdighetene kan være med til å stå ut over konkurranse og utvikle en student mellommenneskelige relasjoner.

Mange institusjoner har et prognostisert budsjett på deres nettside for å gi potensielle studenter kostnadsberegninger. Som tilknyttede avgifter kan variere betydelig på grunnlag av ulike faktorer, kan du ofte finne den mest oppdaterte informasjonen ved å kontakte dine interessentskoler direkte.

Karriere i samsvar er rikelig og tilgjengelig over hele verden. I kombinasjon med en juris doktor, eller i noen land, en første grad i loven, kan elevene fortsette å fungere som advokater, generell rådgiver, ledelseskonsulenter, tilsynsførere og compliance direktører. Nyutdannede er ofte søkt av multinasjonale bedrifter for å gi kompetanse og tilsyn med lovkrav, samt å designe, gjennomføre og vedlikeholde treningsprogrammer for å sikre at kravene oppfylles, i tillegg til mange andre ansvar på høyt nivå.

En LLM i samsvar er tilgjengelig fra flere universiteter over hele verden og kan gjennomføres på campus, online eller med blended attendance. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér
LLMSamsvar

3 Resultater i Samsvar

Informa Connect

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra utøvere med høy profil i økonomirett. Forbedre karriereutsiktene dine ved å skaffe deg en Masters ... [+]

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra utøvere med høy profil i økonomirett.

Forbedre karriereutsiktene dine ved å skaffe deg en Masters fra et universitet rangert gull under Teaching Excellence Framework (TEF).

Kursoversikt

LLM Financial Services Law, Regulation and Compliance by fjernundervisning er et kurs som er designet for å svare på den økende etterspørselen etter juridisk utdanning i sektorene for finansielle tjenester. Dette er med spesifikk henvisning til områdene operasjonell risiko og stresstesting; databeskyttelse i organisasjoner for finansielle tjenester; global økonomisk kriminalitet; godkjente personers regime og etterlevelse; og tilsyn og håndhevelse. Kurset gir et program for studenter, som skal utvikle faglig kunnskap og bevissthet rundt spørsmål i lov om finansiell tjenesteyting, og øke forståelsen av den juridiske dimensjonen til aktiviteter som foregår innen finansielle tjenester. Dette inkluderer i hvilken grad de kan føre til juridiske spørsmål. I tillegg til å utdype lovforståelsen på de nevnte områdene, fokuserer fokuset i hele programmet også på den praktiske anvendelsen av loven.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Deltid
15 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Albany Law School

Albany Law School ligger i hovedstaden i New York, som er vert for en av de største finanssentrene i verden. Vårt program for finansiell compliance og risikostyring utnyt ... [+]

Oversikt

Albany Law School ligger i hovedstaden i New York, som er vert for en av de største finanssentrene i verden. Vårt program for finansiell compliance og risikostyring utnytter denne plasseringen for å gi den høyeste kvaliteten på opplæringen som er utviklet for å fremme karrieren til arbeidende fagfolk. Kostnaden for økonomisk etterlevelse for finansinstitusjoner forventes å doble i løpet av de neste fem årene. Vårt program er utviklet for å utstyre fagfolk i finanssektoren med verktøyene for å fylle dette voksende behovet innen finanssektoren.

LL.M. GradJD eller LL.B. nødvendigKomplett på ett årPåkrevde kursAvhandlingResterende kurs, velg fra under

Financial Compliance og Risk Management kurs (hvert kurs tilbys hvert år!)... [-]

USA Albany
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Thomas Jefferson School of Law

Studentene skal lære om finansiell kontroll for finansinstitusjoner, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende områ ... [+]

LLM: Compliance og Risikostyring

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i overensstemmelse og Risk Management siden 2009, og er ledende på feltet. Studentene vil få en grad i International Taxation and Financial Services med en konsentrasjon i Compliance and Risk Management.

For mer informasjon, vil epost graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural Studentene lærer om finansiell kontroll for finansinstitusjonene, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende område av sysselsetting og en moden tid til å få kunnskap i arenaen.

Programmet tilbys helt på nett, og kan være ferdig i ett år mens han jobbet heltid. Det er ingen krav til bosted. Finansielle støtte alternativer er tilgjengelige for kvalifiserte studenter.... [-]

USA San Diego
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk