LAWSTUDIES.NO

Topp LLMs 2019/2020 i Sør-Amerika

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Hvis du ønsker å øke din kunnskap om sosiale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sør-Amerika og Latin verden, er dette kontinentet for deg.

LLM program i Sør-Amerika

treff Filter

Master i prosessrett

Grupo Tiradentes
Campus Heltid studier 374 timer Mars 2020 Brasil Aracaju

Behovet for praktisk forbedring og anskaffelse av ny teoretisk kunnskap kjøre bil og demonstrere for jurister viktigheten av videreutdanning i sine ulike former, spesielt med ikrafttredelse i år 2016, den nye tvisteloven, som vil resultere i behov for jurister å oppgradere for å møte den nye prosessuelle ordningen med den nye loven.

Master i statsrett og administrative

Grupo Tiradentes
Campus Heltid studier 374 timer Mars 2020 Brasil Aracaju

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonelle blokk er dannet av reglene for grunnleggende rettigheter og garantier og statlige organisasjonen og krefter, som kalles som vesentlig konstitusjonelle krav.

LL.M.

Universidad Sergio Arboleda
Campus Heltid studier Januar 2020 Colombia Bogotá Santa Marta

LL.M. Programmet tilbyr fagfolk boksen bidrar til å konsolidere og tilegne seg kompetanse i kunnskap og ferdigheter som kreves akademisk miljø i