close

Filtre

Se resultater

Deltid LLMs i Porto om Portugal 2021

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite omr… Les mer

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Porto er den nest mest folkerike byen i Portugal etter Lisboa med en befolkning på om lag 1,3 millioner personer. The University of Porto er topp universitet i Portugal som det fungerer studenter fra hele Europa og verden for øvrig. Det er mange andre tekniske høgskoler i Porto også.

Deltid LLM program i Porto i Portugal

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Porto, Portugal

Det er en mastergrad med 8 spesialiseringsområder som gjør at studenten kan lage sin egen læreplanstruktur, i henhold til sine mål.

Det er en mastergrad med 8 spesialiseringsområder som gjør at studenten kan lage sin egen læreplanstruktur, i henhold til sine mål. -
LLM
Deltid
Portuguese (Portugal), Engelsk
sep. 2021
30 juni 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre