LAWSTUDIES

4 Topp universiteter Deltid LLMs i Portugal

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Deltid LLM grad i Portugal

treff Filter

Master i jus

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLM
sep. 2021
<
Deltid
30 juni 2021
Portuguese (Portugal)
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Det er en mastergrad med 8 spesialiseringsområder som gjør at studenten kan lage sin egen læreplanstruktur, i henhold til sine mål.

Les mer

Advanced LL.M. i internasjonal forretningsrett

Católica Global School of Law
LLM
okt. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Denne LL.M. er et av få programmer spesielt utviklet for de advokater som søker å utvikle en profesjonell karriere innen internasjonal forretningsrett.

Les mer

LL.M. Lov i en digital økonomi

Católica Global School of Law
LLM
okt. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Studiet er designet for å gi studentene den nødvendige tekniske kunnskapen om funksjonen til nye teknologier. Vi tror at kandidatene våre kun vil kunne samarbeide med interess ...

Les mer

LL.M. Law in A European and Global Context

Católica Global School of Law
LLM
okt. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette er et program som ingen andre tilbys i Europa. Målet vårt er å undervise i jus i en europeisk og global sammenheng og å gjøre det med et topp internasjonalt fakultet og ...

Les mer