LAWSTUDIES

LLMs i Wrocław i Polen 2021

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.

Wrocław er regnet som den tredje største senter for utdanning i Polen. I tretti kjente institusjoner, er det mer enn 135.000 studenter. Wrocław University of byen tilbyr sunn faglig miljø til lokale og utenlandske studenter.

LLMs i Wrocław i Polen

treff Filter

Master i internasjonal og europeisk lov

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
LLM
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

LLM International & European Law - Graduate vil ha ferdigheter og generell kunnskap innen dogmatiske disipliner innen internasjonal og europeisk rett. Avhengig av hvilken ...

Les mer

LLM i internasjonal og europeisk lov

University of Wroclaw
LLM
01 okt. 2021
<
Fulltid
<
2 år
31 aug. 2021
Engelsk
Campus

Fakultet for jus, administrasjon og økonomi ved University of Wroclaw , med røtter på begynnelsen av 1500-tallet og Alma Mater av 9 nobelprisvinnere, har æren av å ønske deg v ...

Les mer