Filter
Master i juss
Norge Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer LLMs i Norge 2019/2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur. Fjordene i vest i landet er lange smale viker, flankert på hver side av høge fjell der havet penetrerer langt inn i landet. Det overordnede ansvaret for utdanning ligger hos norske Utdannings-og forskningsdepartementet.

LLMs i Norge

Les mer Minimér

treff

UIT The Arctic University of Norway

Havene dekker over 70 prosent av jordens overflate. Det er avgjørende for kommunikasjon, militær og strategisk bruk og for sine levende og ikke-levende naturressurser. I ... [+]

Havene dekker over 70 prosent av jordens overflate. Det er viktig for kommunikasjon, militær og strategisk bruk og for sine levende og ikke-levende naturressurser. I de senere år har det vært økende betydning for den marine biologiske mangfoldet. LL.M. Programmet tar sikte på å utvide den tradisjonelle tilnærmingen til havsretten fra jurisdiksjonelle problemstillinger for å også omfatte vesentlig lov som bevaring og bærekraftig bruk av biologiske ressurser og beskyttelse av biologisk mangfold og miljø. Selv om studiet studiet har en klar global profil, vil den også ha en tydelig arktisk dimensjon. Mye av Arktis består av havområder. Globale klimaendringer vil i økende grad utsette disse områdene for ulike bruksområder som navigasjon, olje- og gassutnyttelse, fiskeri og forskning. De arktiske områdene gir unike muligheter for å studere både globale og regionale juridiske tilnærminger for å beskytte og bevare havmiljøet. Forskningsmiljøet i Tromsø er verdensledende innen marine arktiske problemstillinger, inkludert naturvitenskap, historie, statsvitenskap og lov. I tillegg til Universitetet i Tromsø ligger Polarinstituttet i Tromsø. Målet med LL.M. Programmet er å introdusere studentene til slike perspektiver slik at de kan forbedre sin evne til å forstå lovens funksjon og lære å tolke den.... [-]

Norge Tromsø
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk