Master of Laws studie i Auckland på New Zealand

Beste studieprogrammer LLMs i Auckland på New Zealand 2018

LLM

En LL.M. er det første skrittet mot akademikere i mange land. Den presenterer mange muligheter til å spesialisere seg i et bestemt felt eller til å foreta grundige undersøkelser. Det kan også være gunstig i å skaffe en doktorgradsnivå utdannet jurist.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

Storbyområdet i New Zealand, har Auckland bygget sitt omdømme på det solide grunnlag av beste pedagogiske standarder. Auckland er hjem til mange kjent utdanningsinstitusjoner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey Universitetet er de mest prominente navnene.

LLMs i Auckland på New Zealand

Les mer

Master Of Laws (LLM)

University of Auckland Law School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 4 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 fler

Enten du er en utøver som er villig til å oppgradere i et lovområde, en lokal kandidat som ønsker å spesialisere seg eller en internasjonal student som ønsker å få en kvalifisering fra en ledende juridisk skole, vil vår LLM gi deg fleksibiliteten og valget du leter etter. [+]

LLM er utformet for å gi et avansert studium for både heltidsstudenter og de som er jurister eller engasjert i annen full- eller deltidsansatt. Det kan gjennomføres ved kurs, forskning eller en kombinasjon av begge. Du kan velge mellom over 25 lærte kurs og oppføring til LLM er tilgjengelig hele året.

Du kan konsentrere studiet ditt i spesifikke områder av spesialisering eller studere et bredt spekter av juridiske fag.

LLM lærte (kurs) lar deg studere områder i større dybde og kompleksitet enn på lavere nivå. Programmet tilbyr kurs som gir detaljerte analyser av bestemte rettsområder, samt kurs som er mer policy-orientert.LLM ved forskning lar deg gjennomføre en grundig studie i et område av personlig interesse for å forbedre sysselsettingsmulighetene enten profesjonelt eller akademisk.... [-]

LLM (anvendt Lov) I Felles Lov Praksis

The College of Law
Nettstudie Heltidsstudier Deltid August 2018 New Zealand Auckland

Master of Laws (anvendt lov) i Common Law Practice er utformet for å møte behovene til New Zealand juridisk yrke for høyere nivå, praksis-basert ferdigheter oppkjøp på tvers av en rekke spesialiserte praksisområder. [+]

LLM (APPLIED LAW) Felles lovspraksis

Master of Laws (anvendt lov) i Common Law Practice er utformet for å møte behovene til New Zealand juridisk yrke for høyere nivå, praksis-basert ferdigheter oppkjøp på tvers av en rekke spesialiserte praksisområder.

Seks av de første fagene i dette programmet er også designet for å utstyre utenlandske kvalifiserte advokater med kunnskap og ferdigheter som trengs for å passere de seks fagene New Zealand Law and Practice Examination (NZLPE).

NZLPE del I (New Zealand Legal System) - NZLP1 Konstitusjonell og Administrative Law Practice (New Zealand)NZLPE Part II (Contract of Contract) - NZLP2 Commercial Contracts Practice (New Zealand)NZLPE del III (straffelov) - NZLP3 straffelovspraksis (New Zealand)NZLPE del IV (eiendom) - NZLP6 eiendomsrett praksis (New Zealand)NZLPE Part V (Law of Torts) - NZLP5 Personskade- og skadepraksis (New Zealand)NZLPE Del VI (Egenkapital) - NZLP7 Wills, Estates and Trusts Practice (New Zealand)HVORFOR EN LAGERLAG (LOVGIVNING)?... [-]