Filter
Master i juss
Nederland Nijmegen Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste LLMs in Nijmegen i Nederland 2019/2020

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Nijmegen er en vakker by i hjertet av Nederland. Det er kjent for sin turisme og utdanningsmuligheter. Ulike gode universiteter ligger her som Radboud University Nijmegen. Videre må alle som søker kvalitet utdanning flytte til denne byen.

LLMs in Nijmegen i Nederland

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Nederland
Nijmegen
Studietype
Pacing
Radboud University

Vår LL.M. Program i internasjonal og europeisk lov er primært utviklet for studenter som ønsker å utvikle sin forståelse og kunnskap om EU-loven med det formål å forfølge ... [+]

Vår LL.M. Program i internasjonal og europeisk lov er primært utviklet for studenter som ønsker å utvikle sin forståelse og kunnskap om internasjonal og europeisk lov med det formål å forfølge en juridisk karriere med en sterk internasjonal dimensjon. Denne master tilbyr en grundig utdanning i europeisk lov, inkludert konkurranserett, innvandringsrett, lov om ekstern relasjon, rettslig beskyttelse og folkeretten. Studentene får et godt grunnlag for en internasjonal juridisk karriere.

eksperter

En student av masterprogrammet internasjonal og europeisk lov drar nytte av den omfattende erfaringen og kompetansen til våre akademiske medarbeidere. For tjue år siden var fakultetet for Radboud University det første i Nederland for å starte et europeisk lovprogram. Fakultetet har i løpet av de siste tiårene bygget et internasjonalt rykte innen europeisk (konkurranse) lov, innvandringsrett og privatrett. Dens tilnærming til undervisning er liten, personlig og interaktiv. Mastergradsstudenter har nær kontakt med både forelesere og medstudenter, da klassene bevisst holdes små. Det juridiske fakultet ved Radboud University er rangert som nummer ett i Nederland for studenttilfredshet.... [-]

Nederland Nijmegen
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk