LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid LLMs i Puebla, Mexico 2019

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

Mexico er et av de mest populære turistmålene land på planeten. Landet har både tropiske og tempererte soner som gir elevene den beste tiden her. Hvis du ønsker å studere for kurs i nasjonale, autonome universitetet i Mexico, vil det være et strålende liv med mye underholdning i landet også.

Deltid Master of Laws studie i Puebla i Mexico

treff Filter

Master i internasjonal handelslov

University of the Americas Puebla (UDLAP)
Nettstudie Deltid 2 år July 2019 Mexico Puebla City

Denne master i International Trade Law programmet gir studentene muligheten til å få spesialisert kunnskap i internasjonal handelslov, bli i stand til å utvikle strategier, fungere som konsulenter og ..

master i skatterett

University of the Americas Puebla (UDLAP)
Nettstudie Deltid 2 år July 2019 Mexico Puebla City

Dette Master i Fiscal Law program forenkler oppkjøpet av evner til å analysere de juridiske og skattemessige aspekter innen den nasjonale konteksten og internasjonale aspekter.