LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter På nett LLMs i Medielov 2019/2020

Den LL.M. (Master of Laws) er en internasjonalt anerkjent praktisk juridisk embetseksamen. En LL.M. styrke bare vanligvis ikke tillater en å praktisere lov, i de fleste tilfeller, LL.M.studenter må tjene en profesjonell grad

På nett LLM i Medielov

5 Resultater i Medielov Filter

LLM i komparativ medierett

Independent College Dublin
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen Irland Dublin + 1 fler

Den LL.M Comparative Media Law er den første og eneste løpet av sitt slag til å bli tilbudt i Republikken Irland. Det er et spesialisert program som undersøker regulering av media i Norge og internasjonalt. Spesielt, irske og internasjonale utviklingen knyttet til restriksjoner på media som spenner fra lovene på privatliv, ærekrenkelser, forakt for retten

Master i rom-, kommunikasjons- og medielov (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Master i rom-, kommunikasjons- og medielov kombinerer en rekke kurs om romrett, internasjonal og europeisk satellittkommunikasjonslov, medielov, elektronisk kommunikasjon og e-handelslov, immateriell rett, samt databeskyttelseslov. Den dekker disse områdene på internasjonalt, europeisk og nasjonalt nivå.

Master of Laws (LLM) i media

KNect365 Learning
Nettstudier Deltid 15 - 24 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Utvikle dyptgående og praktisk kunnskap om medie- og underholdningsrett. Lær om medie- og underholdningskontrakter, sportslov, immaterielle rettigheter og mye mer fra ledende utøvere og akademikere.

LLM, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate i teknologi, media og telekommunikasjon lov ved fjernundervisning (Queen Mary London University)

KNect365 Learning
Nettstudier Deltid Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Oppnå en kvalifisering fra en juridisk skole rangert 3. i Storbritannia av Guardian University Guide 2018.

Master of Laws (LLM) - Underholdning

Loyola Law School
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen USA Los Angeles

I tillegg tilbyr Loyolas Fashion Law Project unike symposier, sjeldne næringsnettverksmuligheter og en cache av moteforretningskurs. Også klasser som Introduksjon til Forhandlinger og Retten til Offentliggjøring forbereder studentene på viktige spørsmål om sportsledelse.