Deltid LLM grad i Luxembourg

Topp Deltid LLMs i Luxembourg

LLM

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

En LLM (Master of Laws) er en høyere grad for studenter som studerer lov. Det er vanligvis laget for advokat fagfolk og studenter som ønsker å tilegne seg kunnskap i et spesialisert lov felt som internasjonal eller skatterett.

Det offisielle navnet på landet er Storhertugdømmet Luxembourg. Det er funnet i Vest-Europa med tysk som offisielle språk. Landet har bare ett universitet: University of Luxembourg.

Deltid LLM studie i Luxembourg

Les mer

Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus Deltid 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er en av de fremste programmene på dette feltet som tilbys på kontinentalt Europa. Investeringsfond loven alternativet i andre semester i andre år er en juridisk kvalifikasjon unikt i Europa. [+]

Handle om

Master og Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er en av de fremste programmene på dette feltet som tilbys på kontinentalt Europa. Investeringsfond loven alternativet i andre semester i andre år er en juridisk kvalifikasjon unikt i Europa.

Mesteren fokuserer på studiet av tre viktige søyler - lov om banklovgivning, verdipapirer og kapitalmarkeder og lov om investeringsfond - eller kollektive investeringsordninger (CIS) - innenfor rammen av EUs lov, luxembourgsk lov og sammenlignende lov.

Læringsgruppen inkluderer akademikere og anerkjente utøvere, spesialisert på bank- og finanslov.

Utnytte moderne og interaktive undervisningsmetoder, blande individuell studie og lagarbeid, kombinerer programmet oppkjøpet av grunnleggende begreper i første semester og deres praktiske anvendelse i andre semester gjennom case-basert læring utviklet av utøvere.... [-]