LLM grad i Legal Governance

Beste 3 LLMs i Legal Governance 2018/2019

En LLM er vanligvis åpen for studenter som enten har en lavere eller profesjonell sertifisering i lov. Noen programmer kan imidlertid være tilgjengelige for studenter med lignende sertifisering i forskjellige men relaterte områder.

Hva er en LLM i Legal Governance? Ofte sett på bakgrunn av institusjonens lokale bestemmelser, har de som forfølger sertifisering i juridisk styring, en tendens til å studere prosesser og gjennomføring av lover i en bedrift eller forening. Vanligvis, men ikke alltid, er studiet av styring parret med risikostyringsstrategier og etterlevelsestrening med spesielt fokus plassert på en vellykket gjennomføring av styring innen en forretningsenhet. Studentene undersøker ofte gjeldende bolagsretten både lokalt og i utlandet, og arbeider for å utvikle nye løsninger på moderne problemer.

Lærere i dette feltet kan få mange nyttige ferdigheter som kan fremme karrieren og personlig vekst. Nyutdannede demonstrerer ofte eksepsjonell talent med problemløsning, bedriftsadministrasjon og tverrfaglig tenkning, samt overlegne kommunikasjonsevner.

Undervisningsrenten varierer mellom ulike programmer og land. Som LLM-tildelende programmer aksepterer ofte internasjonale studenter, kan en lands statsborgerskap også påvirke den totale kostnaden for oppmøte.

Risikostyring og overholdelse er modne muligheter for kandidater. Mens en mastergrad ikke er nok til å praktisere lov på de fleste områder, kan studentene kvalifisere seg til stillinger som bedriftsadvokater, risikostyrere, risikostyrere, complianceoffisorer, tilsynsførende og risikanalytikere med flere grader eller undersøkelser. Andre posisjoner på høyt nivå som kan være tilgjengelige uten tilleggs legitimasjon inkluderer arbeidsplasser som bedriftssekretærer, juridiske assistenter og advokater. Endelig kan kandidater også bruke sin styringskompetanse til å fungere som advokatfirmaer eller styremedlemmer i multinasjonale juridiske avdelinger.

Å fullføre LLM i juridisk styring kan gjøres fra flere steder rundt om i verden og hjelpe jumpstart en internasjonal karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer

LLM Governance and Law in Digital Society

University of Groningen
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Nederland Groningen

[+]

LLMs i Legal Governance. IELTS: 6,5 (alle seksjoner må være minst 6,0, skriveseksjonen må være minst 6,5) [-]

Master i EU Law og styresett

Mykolas Romeris University
Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Litauen Vilnius

Programmet EU Law and Governance (EULAWG) forbereder studentene til å jobbe i en rekke juridiske praksis innenfor fagfeltet European Law og politikk. [+]

Hvorfor dette studiet?

Programmet European Union Law and Governance (EULAWG) forbereder studentene til å jobbe i en rekke juridiske praksiser innen europeisk lov og politikk. Den er ment å utvikle ferdighetene til fremtidige fagfolk av EU-retten og styring av konseptuell tenkning, identifisere problemene med EU rettslig regulering samt tendenser til utvikling av EU-retten og politikk og foreslå motiverte løsninger på ulike problemer med implementering av EU lov og EU styresett. På grunn av lærernes mobilitet, er dette programmet tilbys i den eneste heltids form.

Utført i fellesskap av Mykolas Romeris University (Vilnius, Litauen) og Universitetet i Bordeaux (Bordeaux, Frankrike). Forelesningene gis av spesialister fra Frankrike, Litauen og andre land av jurister og økonomer, akademikere og fagfolk. ... [-]


LLM / MSc i miljøpolitikk og styring

University of Stirling
Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling + 1 fler

Denne mastergraden tar opp disse bekymringene og krever potensielle løsninger, slik at du kan utvikle ferdigheter og ekspertise du trenger for å gjøre en varig og positiv innvirkning på planeten. [+]

Oversikt

Miljøproblemer er blant de mest presserende over hele verden. Enten i forhold til klimaendringer, tap av biologisk mangfold eller miljøskader, er det trangt behov for løsninger i politikk og styring for å redusere, tilpasse, redusere eller forebygge betydelige virkninger. Denne mastergraden tar opp disse bekymringene og krever potensielle løsninger, slik at du kan utvikle ferdigheter og ekspertise du trenger for å gjøre en varig og positiv innvirkning på planeten.

På dette kurset får du en god forståelse av lokal, nasjonal og internasjonal miljøpolitikk og styring. Den omhandler de juridiske, økonomiske, vitenskapelige og politiske utfordringene samfunnet står overfor, og gir deg en integrert forståelse av de aktuelle problemene som vil øke arbeidsforholdet betydelig.... [-]