Filter
Master i juss
Latvia Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter LLMs i Latvia 2019

Studenter fra hele verden har gjort valget for en LLM i Latvia. Graduate lov programmer i Latvia er gode i kvalitet, og studenter som velger å studere i dette vakre landet kan oppleve alt det har å tilby. Det er aldri en kjedelig dag som elevene kan utforske livlige og morsomme byer med fantastisk arkitektur, sjarmerende og historiske landsbyer, feriesteder ved Østersjøen, og naturskjønne nasjonalparker.

En LLM i Latvia er beregnet for studenter som søker kompetanse innen spesialiserte områder av lov, slik som europeisk lov, menneskerettigheter, internasjonal rett, handelsrett, og finans. Studenter tjener en LLM i Latvia deltar i strenge kurs, forskning, seminarer, og praksisplasser og vanligvis må komponere en masteroppgave. En LLM i Latvia er et utmerket valg for de som ønsker å gå videre karriere eller å skifte karriere fokus, og mange kandidater går på å jobbe i private bedrifter, multinasjonale foretak, eller for offentlige organisasjoner.

Ta neste skritt i din faglige og profesjonelle karriere med en LLM i Latvia. Lær mer om programmene nedenfor!

Les mer Minimér

treff

Baltic International Academy

Program: Private Law Type: Komplett studiet ... [+]

Program: privatrett Type: Complete studiet Grad oppnås: Master Lengde: 1,5 år (3 ledd) Språk : russisk Avgift per år : * 1800 EUR (for EU-studenter) / 2500 EUR (for studenter utenfor EU) * Andre opplysninger : Betalingen for sovesalen starter fra 165 EUR. Ytterligere informasjon om overnattingsmuligheter er tilgjengelig via lenke: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. For ytterligere informasjonsforespørsel, kontakt vår opptakskomité eller se vår nettside.

Curriculum

Logikk og metoder for vitenskapelig forskning Pedagogikk og psykologi av høyere utdanning Problemer i teorien om staten og loven Aktuelle saker i sivilrett i ... [-]
Latvia Riga
Åpen påmelding
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk