LLM grad i Latvia

Topp universiteter LLMs i Latvia 2018

LLM

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Latvia har både avgiftsbelagt og offentlig finansiert høyere utdanning. Landet har to typer høyere utdanning kurs. Disse omfatter akademiske og profesjonelle programmer. Det er tre nivåer av akademisk høyere utdanning - bachelor-, master-og doktorgradsstudier. Klimaet i landet favoriserer ulike vintersport og fritidsaktiviteter som for eksempel skøyter, ski og ishockey. Internasjonale studenter foretrekker å studere i Latvia på grunn av sitt sosiale liv, kunst og kulturinstitusjoner. Landets kultur er lett å vedta det.

LLMs i Latvia

Les mer

Master I Privatrett

Baltic International Academy
Campus Heltidsstudier 3 semestre Åpen påmelding Latvia Riga

Program: Private Law Type: Komplett studiet [+]

Program: privatrett Type: Complete studiet Grad oppnås: Master Lengde: 1,5 år (3 ledd) Språk : russisk Avgift per år : * 1800 EUR (for EU-studenter) / 2500 EUR (for studenter utenfor EU) * Andre opplysninger : Betalingen for sovesalen starter fra 165 EUR. Ytterligere informasjon om overnattingsmuligheter er tilgjengelig via lenke: http: //bsa.edu.lv/lang/eng/erasmus_plushostel.html. For ytterligere informasjonsforespørsel, kontakt vår opptakskomité eller se vår nettside.

Curriculum

Logikk og metoder for vitenskapelig forskning Pedagogikk og psykologi av høyere utdanning Problemer i teorien om staten og loven Aktuelle saker i sivilrett i Latvia og EU:Generell del Property Law Kontraktsrett rett~~POS=HEADCOMP Familie og Succession Law eksklusive rettigheter Commercial Law i EU Internasjonal sivilprosess Forretningstransaksjoner og beskatning juridiske personer International Business Law Rettslige reguleringen av virksomheten i EU FORSIKRING Informasjonssystemer og teknologier i rettsvitenskap Rettslige reguleringen av en konkurranse i Latvia og EU Spesifikasjon av juridiske arbeidslivet som er knyttet til sivilrett informasjon lov Metodikk av beslutningsprosessen Profesjonell praksis Utarbeidelse og presentasjon av master papir [-]