LAWSTUDIES

6 LLMs i Politikk 2020

For de med uteksaminert lov grader som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område, kan det være nyttig å få kompetanse ved å få en Master of Laws, eller LLM. Typisk fullført i ett år, kan denne typen postgraduate Law degree i stor grad forbedre din kunnskap og erfaring i det bestemte feltet du ønsker.

Hva er en LLM i politikk? Når noen med en juridisk grad ønsker å fokusere mer utelukkende på politiske lover, kan LLM i politikken bli opptjent på flere forskjellige områder. Allmenn interesse lov og politikk, miljølov og politikk, og internasjonal konkurranserett og politikk er bare noen av alternativene å velge mellom. Fordi politikk spiller en så stor rolle i å sette lovene så godt som mulig og sørge for at de hjelper mennesker og ikke hindrer dem, kan det være svært givende å være med på å skape, endre eller avskaffe politikk.

Å tjene en LLM i politikk kan gjøre deg til en mer ønskelig advokat, fordi enhver bedrift og styrende organ rundt om i verden vil trenge hjelp med deres politikk på et tidspunkt. Det kan også øke inntektspotensialet ditt og kan til og med bidra til å bane deg inn i andre felt, for eksempel politikk.

Hver skole som tilbyr en LLM i politikk vil ha forskjellige undervisningspriser basert på ulike faktorer, for eksempel størrelsen på skolen og hvor prestisjefylt den er. Det vil også være forskjellige kostnader for skolene basert på hvilket land de befinner seg i.

Det finnes et bredt utvalg av karrieremuligheter for noen med en LLM i Policy. Du kan øve lov, bli lobbyist, jobbe med regjerings- og ideell organisasjoner, eller jobbe i en tenktank for å undersøke og analysere aktuelle problemstillinger i politikken. Det er nesten utallige måter å utøve politikklov på, siden hver bransje har jobber knyttet til politikk.

Det er mange fantastiske skoler over hele verden som tilbyr en LLM i politikk.Du kan også være i stand til å ta noen av klassene på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

6 Resultater i Politikk Filter

LLM i amerikansk lov

University of the Pacific
LLM
<
Fulltid
Engelsk
Campus

LLM i amerikansk lov og politikk er utformet spesielt for internasjonale advokater eller juridik kandidater som søker en generell introduksjon til USAs lov. Du vil studere gru ...

Les mer

Olje- og gasslov og politikk LLM

University of Dundee - School of Social Sciences
LLM
sep. 2020
<
Fulltid
<
12 måneder
Engelsk
Campus

Verdens langsiktige økonomiske utvikling er avhengig av eksistensen av effektive, innovative og kreative energi- og ressursindustrier. Disse på sin side stole på personer som ...

Les mer

LL.M., djs, og ph.d., i lover og retningslinjer som profesjonelle sertifikater

Cambridge Graduate University
LLM
sep. 2020
Engelsk
Campus

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Maste ...

Les mer

LLM internett lov og politikk / it og telekommunikasjon lov (fjernundervisning)

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
LLM
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Den LLM i Internet Law & Policy er også kjent som LLM i IT og telekommunikasjon Law. Kurset strukturen og modul valg er identiske. Du har valget mellom en utskiftbar titte ...

Les mer

LL.M. helserett og politikk

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
LLM
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Law og politikk direkte påvirke multitrillion-dollar helsesektoren og folket den betjener.

Les mer

Master of Laws (LL.M.) i lov og regjering

American University Washington College of Law
LLM
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 semestre
Engelsk
Campus

I hjertet av Washington DC, LL.M. i programmet for lov

Les mer