LAWSTUDIES

LLMs i Banklov i Storbritannia

Den LL.M. (Master of Laws) er en internasjonalt anerkjent praktisk juridisk embetseksamen. En LL.M. styrke bare vanligvis ikke tillater en å praktisere lov, i de fleste tilfeller, LL.M.studenter må tjene en profesjonell grad

LLM Banking loven er en høyere studier på området bank lov som gir riktig veiledning i de grunnleggende prinsippene for sikkerhet og finansiell tjeneste lov. Omfanget av dette feltet øker dag for dag over hele verden. Noen kjente er universitetene som tilbyr denne graden Boston University, og georgisk University.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

LLM studie i Banklov i Storbritannia

2 Resultater i Banklov, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

LLM internasjonale bank- og finansrett

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Leeds
LLM
01 Sep 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
12 måneder
30 Jun 2020
English
Campus

LLM International Banking and Finance Law er et særegent program som gir en omfattende høyere studier pakke på området bank og finans lov.

Les mer

Lov, Bank og Finans LLM

University of Dundee - School of Social Sciences
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Dundee
LLM
01 Sep 2020
<
Heltid studier
<
12 måneder
Engelsk
Campus

LLM i Law, Banking og Finance i Dundee tilbyr en nyskapende blanding av profesjonell og teoretisk opplæring for å forberede studentene på karriere i finanssektoren. Kurset er ...

Les mer