Filter
Master i juss
Sør-Afrika Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Banklov i Sør-Afrika

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

LLM Banking loven er en høyere studier på området bank lov som gir riktig veiledning i de grunnleggende prinsippene for sikkerhet og finansiell tjeneste lov. Omfanget av dette feltet øker dag for dag over hele verden. Noen kjente er universitetene som tilbyr denne graden Boston University, og georgisk University.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

LLM grad i Banklov i Sør-Afrika

Les mer Minimér
LLMBanklov

1 Resultater i Banklov, Sør-Afrika

University of Johannesburg

University of Johannesburg 's LLM in Banking Law-programmet er utviklet for å gi studentene spesialistkunnskap i rettsaspekter som er svært relevante for banksektoren. De ... [+]

University of Johannesburg 's LLM in Banking Law-programmet er utviklet for å gi studentene spesialistkunnskap i rettsaspekter som er svært relevante for banksektoren. Den er designet for å bli fullført av studenter på heltid i løpet av ett år og av deltidsstudenter over to år.

Dette studiet består av en mindre avhandling (60 studiepoeng) sammen med tre obligatoriske underviste moduler (3x40 studiepoeng), nemlig:

(i) Banklovgivning (tilbys i det første semesteret): Denne modulen har et distinkt privatrettslig fokus. De sentrale begrepene penger og betaling blir undersøkt ved innføring. Dette etterfølges av en studie av banker som betalingsformidlere (i forskjellige metoder for innenlandsk og internasjonal betaling), banker som garantister (både uavhengige og tilbehør) og banker som långivere. Til slutt omhandler modulen bankansvar som følge av kontrakt, skjønn eller berikelse. De fleste forelesningene ledes av prof. Charl Hugo som leder Universitetets senter for banklov. Gjesteforelesere brukes av og til på grunn av deres spesielle kompetanse.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk