LAWSTUDIES.NO

LLMs i Banklov i Oceania 2020

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

Denne spesialiserte grad programmet er ment å forberede advokater for bankene. LLM i Banking Law Programmet er ett års program. Imidlertid kan deltidsutdanning.Det ta opptil to år eller mer. Så alle som ønsker å gjøre en karriere i bank lov må melde deg på dette programmet.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

Master of Laws studie i Banklov i Oceania

1 Resultater i Banklov, Oceania Filter

Master i bank og finans lov

Melbourne Law School
Campus Heltid studier Deltid 1 - 4 år Kontakt skolen Australia Melbourne + 1 fler

De Urne Law Masters er utdannet lov program av høyeste kvalitet, tilgjengelig for lov og ikke-jurister. Den spesialisering i bank og finans loven er utformet for å gi studenter, praktikere og andre fagfolk med en sofistikert forståelse av juridiske og regulatoriske rammeverket for den australske og internasjonale finanssektoren.