Filter
Master i juss
Luxembourg Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Banklov i Luxembourg

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

LLM Banking loven er en høyere studier på området bank lov som gir riktig veiledning i de grunnleggende prinsippene for sikkerhet og finansiell tjeneste lov. Omfanget av dette feltet øker dag for dag over hele verden. Noen kjente er universitetene som tilbyr denne graden Boston University, og georgisk University.

Det offisielle navnet på landet er Storhertugdømmet Luxembourg. Det er funnet i Vest-Europa med tysk som offisielle språk. Landet har bare ett universitet: University of Luxembourg.

Master of Laws studie i Banklov i Luxembourg

Les mer Minimér
LLMBanklov

1 Resultater i Banklov, Luxembourg

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er en av de fremste programmene på dette feltet som tilbys på kontinentalt Europa. Investeringsfondets lovvalg i an ... [+]

Handle om

Master en Droit Bancaire et Financier Européen (LL.M.) er en av de fremste programmene på dette feltet som tilbys på kontinentalt Europa. Investeringsfondets lovvalg i andre semester i andre år er en juridisk kvalifikasjon unik i Europa.

Mesteren fokuserer på studiet av tre viktige søyler - lov om banklovgivning, verdipapirer og kapitalmarkeder og lov om investeringsfond - eller lov om kollektiv investering (CIS) - innenfor rammen av EUs lov, luxembourgsk lov og sammenlignende lov.

Læringsgruppen omfatter akademikere og anerkjente utøvere, spesialisert på bank- og finanslov.

Utnytte moderne og interaktive undervisningsmetoder, blande individuell studie og samarbeid, kombinerer programmet oppkjøpet av grunnleggende konsepter i første semester og deres praktiske anvendelse i andre semester gjennom case-basert læring utviklet av utøvere.... [-]

Luxembourg Luxembourg City
September 2020
Engelsk,Fransk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk