Filter
Master i juss
Afrika Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Banklov i Afrika 2020

En LLM eller Master of Laws grad er en akademisk grad, ofte etterspørres av studenter med lavere juridisk embetseksamen som ønsker å utdanne seg mer grundig i ett bestemt område av loven studien. LLM programmer er forskningsorientert og varer vanligvis i ett år.

Også referert til som Financial Law, er dette en utvikling delen av LLM. Det er en disiplin om pengepolitikk og måter å håndtere økonomi i institusjoner samt partnerskap.

Afrika er et kontinent av 53 selvstendige land og en rik blanding av innfødte folkeslag, kulturer, økonomier og historie. Afrika er den nest største kontinentet i verden.

LLM program i Banklov i Afrika

Les mer Minimér
LLMBanklov

1 Resultater i Banklov, Afrika

University of Johannesburg

University of Johannesburg 's LLM in Banking Law-programmet er utviklet for å gi studentene spesialistkunnskap i rettsaspekter som er svært relevante for banksektoren. De ... [+]

University of Johannesburg 's LLM in Banking Law-programmet er utviklet for å gi studentene spesialistkunnskap i rettsaspekter som er svært relevante for banksektoren. Den er designet for å bli fullført av studenter på heltid i løpet av ett år og av deltidsstudenter over to år.

Dette studiet består av en mindre avhandling (60 studiepoeng) sammen med tre obligatoriske underviste moduler (3x40 studiepoeng), nemlig:

(i) Banklovgivning (tilbys i det første semesteret): Denne modulen har et distinkt privatrettslig fokus. De sentrale begrepene penger og betaling blir undersøkt ved innføring. Dette etterfølges av en studie av banker som betalingsformidlere (i forskjellige metoder for innenlandsk og internasjonal betaling), banker som garantister (både uavhengige og tilbehør) og banker som långivere. Til slutt omhandler modulen bankansvar som følge av kontrakt, skjønn eller berikelse. De fleste forelesningene ledes av prof. Charl Hugo som leder Universitetets senter for banklov. Gjesteforelesere brukes av og til på grunn av deres spesielle kompetanse.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk