LAWSTUDIES.NO

LLMs i Forvaltningslov 2020

De som er interessert i å fortsette sin lov utdanning kan være lurt å vurdere å tjene en LLM, eller Master of Laws. Dette internasjonalt anerkjent grad fokuserer på mange forskjellige områder, og forvaltningsrett er bra for de som ønsker å lære mer om regler og normer.

Hva er en LLM i forvaltningsrett? Dette programmet fokuserer på et spesialisert område av loven som omhandler statlige reguleringer, presedens, og byrået regler på det lokale, statlige og føderale nivåer. Mens hver Programmet tilbyr ulike kurs, eksempler på klasser inkluderer byrå organisasjon, administrativ prosess, rett til å legge merke til og hørsel, teorien om administrative tiltak, kunngjøring og fastsettelse av forskrifter, stående, rettslig prøving, håndhevelse, og den administrative loven.

En Master of Laws gir kandidatene en etappe opp over konkurransen i arbeidslivet, og det hjelper dem å tjene en høyere inntekt.Mengden av informasjon som en utdannet med en LLM i forvaltningsrett har er så store og komplekse at de ofte tjener mer enn selv en kriminell advokat. For de som allerede arbeider i dette området, kan en LLM føre til en lønn raise eller en forfremmelse.

Det er forvaltningsrettslige programmer som tilbys ved universiteter over hele verden. Hvor mye penger det tar å tjene en LLM avhenger av en rekke faktorer, som for eksempel skolens beliggenhet, program varighet, og behovene til studenten. Det anbefales å ta kontakt med skolen direkte for å finne ut kostnadene.

Administrative advokater har et vell av karrieremuligheter å velge mellom. De kan arbeide i en rekke fasiliteter, som spenner over flere grener og nivåer av både statlige og ikke-statlige organisasjoner. Nyutdannede med sin LLM kan skrive byrå forskrifter, kommentere og analysere på foreslåtte reglene, og forsvare, avgjøre, eller straffeforfølge saker om brudd på regelverket.

Nå er det perfekte tidspunktet å finne en LLM i forvaltningsrett program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

1 Resultater i Forvaltningslov Filter

Master i statsrett og administrative

Grupo Tiradentes
Campus Heltid studier 374 timer Mars 2020 Brasil Aracaju

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonelle blokk er dannet av reglene for grunnleggende rettigheter og garantier og statlige organisasjonen og krefter, som kalles som vesentlig konstitusjonelle krav.