Master of Laws studie i LLM forvaltningsrett

Topp universiteter 2 LLMs i LLM forvaltningsrett 2018/2019

LLM forvaltningsrett

De som er interessert i å fortsette sin lov utdanning kan være lurt å vurdere å tjene en LLM, eller Master of Laws. Dette internasjonalt anerkjent grad fokuserer på mange forskjellige områder, og forvaltningsrett er bra for de som ønsker å lære mer om regler og normer.

Hva er en LLM i forvaltningsrett? Dette programmet fokuserer på et spesialisert område av loven som omhandler statlige reguleringer, presedens, og byrået regler på det lokale, statlige og føderale nivåer. Mens hver Programmet tilbyr ulike kurs, eksempler på klasser inkluderer byrå organisasjon, administrativ prosess, rett til å legge merke til og hørsel, teorien om administrative tiltak, kunngjøring og fastsettelse av forskrifter, stående, rettslig prøving, håndhevelse, og den administrative loven.

En Master of Laws gir kandidatene en etappe opp over konkurransen i arbeidslivet, og det hjelper dem å tjene en høyere inntekt.Mengden av informasjon som en utdannet med en LLM i forvaltningsrett har er så store og komplekse at de ofte tjener mer enn selv en kriminell advokat. For de som allerede arbeider i dette området, kan en LLM føre til en lønn raise eller en forfremmelse.

Det er forvaltningsrettslige programmer som tilbys ved universiteter over hele verden. Hvor mye penger det tar å tjene en LLM avhenger av en rekke faktorer, som for eksempel skolens beliggenhet, program varighet, og behovene til studenten. Det anbefales å ta kontakt med skolen direkte for å finne ut kostnadene.

Administrative advokater har et vell av karrieremuligheter å velge mellom. De kan arbeide i en rekke fasiliteter, som spenner over flere grener og nivåer av både statlige og ikke-statlige organisasjoner. Nyutdannede med sin LLM kan skrive byrå forskrifter, kommentere og analysere på foreslåtte reglene, og forsvare, avgjøre, eller straffeforfølge saker om brudd på regelverket.

Nå er det perfekte tidspunktet å finne en LLM i forvaltningsrett program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Master i statsrett og administrative

Grupo Tiradentes
Campus Heltidsstudier 374 timer March 2019 Brasil Aracaju

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonelle blokk er dannet av reglene for grunnleggende rettigheter og garantier og statlige organisasjonen og krefter, som kalles som vesentlig konstitusjonelle krav. [+]

Differensialer Course

En av de mest slående trekk ved lov av sosialdemokratiske staten er overlegenhet av Grunnloven. Som et resultat, teorien om skapelsen lærer at den såkalte konstitusjonelle blokk er dannet av reglene for grunnleggende rettigheter og garantier og statlige organisasjonen og krefter, som kalles som vesentlig konstitusjonelle krav. I dette scenariet, grener av statsrett og forvaltningsrett er av udiskutabel sentrale i realiseringen av de konstitusjonelle prinsipper og sette dem regler som oppstår. Det er derfor viktig at de juridiske aktørene å forstå teori og praksis som støtter de rettslige og administrative avgjørelser i den brasilianske staten. Innsatt i denne virkeligheten, fordypningskurs i Constitutional og forvaltningsrett av Universitetssenter Tiradentes (UNIT-AL) i samarbeid med Superior Law School (ESA - OAB / AL) foreslår en tverrfaglig graduate, teoretisk og praktisk, med sikte på oppdatering og dannelsen av en profesjonell stand til å handle i de områdene ulike rettsområder, særlig offentlig rett. Dette er et nyskapende prosjekt som det dekker problemstillinger og praksis som ligger til de ulike juridiske yrker. Dette er grunnen til at det var nødvendig å partnerskap Universitetssenteret Tiradentes (UNIT-AL) og Higher School of Law (ESA- OAB / AL) for å lette denne spesialiseringen. Den tilnærmingen som brukes i kurset går på å vurdere de faglige behovene til advokater og nye utfordringer i opplæring av en jurist.... [-]


Masters i forvaltningsrett og offentlig regulering

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Heltidsstudier 2 år July 2019 Mexico Buenavista

The Department of Law i den autonome Institute of Mexico tilbyr Master of Administrative Law og forskrift av behovet for å gi alternative høyt nivå juridisk utdannelse i områder av samfunnslivet som krever svært spesialisert. [+]

The Department of Law i den autonome Institute of Mexico tilbyr Master of Administrative Law og forskrift av behovet for å gi alternative juridiske høy utdanning i områder av samfunnslivet som krever høyt spesialiserte og gitt mangel på eksperter en visjon og opplæring som omfatter rett og sosiale saker fra et perspektiv som søker de største sosiale ytelser.

The Master er et svar til transformasjon av forvaltningsloven og forvaltningsrett til å håndtere mer effektivt til sine plikter måte.

Åpning i svært dynamisk og god teknologi, for eksempel energi og telekommunikasjon utvikling; utvidelse av markedsforhold og økende konkurranse; forringelse av miljøet og behovet for å gjøre bedre bruk av naturressurser, blant annet gir rett en sosial funksjon av den første bestillingen. Kunnskap om loven som en sosial komponent som produserer effekter er viktig for beslutningstakere. I denne situasjonen, ITAM tilbyr et alternativ pedagogisk bakgrunn og kunnskap generasjon støttet av prestisje ved Institutt for Law, og støttet av erfaring og kvalitet innen økonomi og offentlig politikk, som tillater oss å tilby juridisk utdannelse interdiscipline merverdi av de beste i landet.... [-]