Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Offentlig interesse-lov 2020

En LLM i Public Interest Law er et utmerket valg for dem som prøver å gjøre verden til et bedre sted. De som holder denne kandidats har mulighet til å delta i offentlig tjeneste ved å tilby spesialiserte juridiske rådgiver til veldedige organisasjoner, ideelle organisasjoner, offentlige virksomheter og bedrifter.

 

Hva er en LLM i Public Interest Law? Dette er et graduate-nivå grad, vanligvis reservert for de som allerede har fullført en slags formell juridisk utdannelse. De som følger denne LLM gjøre det for å få en spesialisert kunnskap i et bestemt område av offentlig interesse lov. Fordi dette feltet er bredt og variert, er det en rekke stier studie som elevene kan velge. Studieområder kan inkludere menneskerettigheter, miljøpolitikk og forbrukervern.

 

Opparbeidelse av en LLM i Public Interest Law gir en rekke fordeler.De som holder denne graden er i stand til å bygge på sine eksisterende juridiske kunnskaper til å bli eksperter på et bestemt felt av loven. Dette kan gjøre dem svært verdifulle eiendeler i både offentlig og privat sektor.

 

Det er vanskelig å måle den nøyaktige kostnaden for å tjene denne graden, som skolepenger og levekostnader vil avhenge av landet og institusjonen. Av denne grunn er det viktig at potensielle studenter grundig forskning utgiftene forbundet med de programmene som de er interessert.

 

De som holder en LLM i Public Interest Law anses eksperter på sine felt, og slik de er i en konkurranseposisjon for sysselsetting. Nyutdannede kan finne arbeid med offentlige etater, ideelle organisasjoner eller interessegrupper. Tradisjonell privat praksis er også et alternativ, som er in-house rådgiver stillinger med bedrifter og andre foretak.

 

Mange institusjoner imot elektroniske søknader for denne graden. Det er tilrådelig å grundig forskning opptakskravene før du sender inn søknaden. Denne informasjonen kan lett finnes gjennom vårt program oppføring. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér

1 Resultater i Offentlig interesse-lov

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

For å gi deg en offentlig folkerettskompetanse, kan dette kurset skreddersys mot en spesiell spesialinteresse som miljøvern, internasjonal handel eller menneskerettighete ... [+]

Oversikt

For å gi deg en offentlig folkerettskompetanse, kan dette kurset skreddersys mot en spesiell spesialinteresse som miljøvern, internasjonal handel eller menneskerettigheter.

Du vil utvikle en solid jording i teknikker for å argumentere og tolke folkeretten og ekspertise om hvordan disse elementene blir testet i svært forskjellige sammenhenger, fra å beskytte miljøet, til å regulere verdenshandel og humanitær beskyttelse. Med 25 kvalifiserende muligheter, kan du velge å spesialisere seg på ulike områder av folkeretten.

Det store spekteret av moduler leveres av en imponerende og mangfoldig rekke talentfulle akademikere . Medlemmer av det offentlige folkerettslaget i Nottingham har utgitt prisvinnende verk. Mange deltar også aktivt i politisk utforming og gjennomføring av menneskerettighetsnormer på statlig og internasjonalt nivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk