LLM i LLM Public Interest Law

Beste skoler LLMs i LLM Public Interest Law 2018/2019

LLM Public Interest Law

En LLM i Public Interest Law er et utmerket valg for dem som prøver å gjøre verden til et bedre sted. De som holder denne kandidats har mulighet til å delta i offentlig tjeneste ved å tilby spesialiserte juridiske rådgiver til veldedige organisasjoner, ideelle organisasjoner, offentlige virksomheter og bedrifter.

 

Hva er en LLM i Public Interest Law? Dette er et graduate-nivå grad, vanligvis reservert for de som allerede har fullført en slags formell juridisk utdannelse. De som følger denne LLM gjøre det for å få en spesialisert kunnskap i et bestemt område av offentlig interesse lov. Fordi dette feltet er bredt og variert, er det en rekke stier studie som elevene kan velge. Studieområder kan inkludere menneskerettigheter, miljøpolitikk og forbrukervern.

 

Opparbeidelse av en LLM i Public Interest Law gir en rekke fordeler.De som holder denne graden er i stand til å bygge på sine eksisterende juridiske kunnskaper til å bli eksperter på et bestemt felt av loven. Dette kan gjøre dem svært verdifulle eiendeler i både offentlig og privat sektor.

 

Det er vanskelig å måle den nøyaktige kostnaden for å tjene denne graden, som skolepenger og levekostnader vil avhenge av landet og institusjonen. Av denne grunn er det viktig at potensielle studenter grundig forskning utgiftene forbundet med de programmene som de er interessert.

 

De som holder en LLM i Public Interest Law anses eksperter på sine felt, og slik de er i en konkurranseposisjon for sysselsetting. Nyutdannede kan finne arbeid med offentlige etater, ideelle organisasjoner eller interessegrupper. Tradisjonell privat praksis er også et alternativ, som er in-house rådgiver stillinger med bedrifter og andre foretak.

 

Mange institusjoner imot elektroniske søknader for denne graden. Det er tilrådelig å grundig forskning opptakskravene før du sender inn søknaden. Denne informasjonen kan lett finnes gjennom vårt program oppføring. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

LLM Public International Law

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Dette kurset er beregnet for dem som ønsker en generell folkerett kvalifisering, som kan skreddersys mot en bestemt spesialist interesse som miljøvern, internasjonal handel, eller menneskerettigheter. [+]

LLM Public International Law

Den LLM Public International Law gjør det mulig å utvikle en god forankring i teknikker for argument og tolkning av folkeretten, samt gi deg muligheten til å tilegne seg kompetanse på hvordan disse elementene blir satt på prøve i svært ulike sammenhenger, fra beskyttelse av miljøet, regulering av verdenshandelen til humanitær beskyttelse. Med over 25 kvalifiserte valg, er det fleksibilitet til å bestemme i hvilken grad du fokuserer på noen spesialist område av folkeretten.

Nøkkelord

The School of Law er konsekvent rangert blant verdens beste loven skoler, plassere femte i The Times og Sunday Times Good University Guide 2017, og i den verdensomspennende topp 100 i QS World University Rankings by Subject 2017 Siden introduksjonen i 1987 har vår LLM program fortsatte å vokse i popularitet og prestisje, og nå tiltrekker seg rundt 140 til 160 studenter hvert år, fra mer enn 50 land, bekrefter sin status som en av de ledende LLM programmer tilgjengelig Forsknings-ledede undervisning betyr at du vil bli utsatt for aktuelle saker, avansert debatt og nytenkning og vanlige gjeste seminarer og foredrag, levert av anerkjente forskere og praktikere komplement undervisning i skolen Dedikerte ressurser for elever i skolen, blant annet en juridisk kompetanse rådgiver som leverer workshops og en-til-en økter, en Law School datarom, og en lov lesesalen i Hallward Library, bidra til en unik og positiv erfaring Skolen har profesjonelle relasjoner med internasjonale institusjoner, ledende britiske advokatfirmaer, privat næringsliv og konsulentselskaper, offentlige etater, både utenlandske og innenlandske, og frivillige organisasjoner Kursdetaljer... [-]