LAWSTUDIES

2 LLMs i Kontraktsrett 2020

En LLM er en Master of Laws grad. Det er en universelt anerkjent doktorgradsstudium. Det krever vanligvis ett års heltidsstudie for å fullføre. Mange studenter og fagfolk forfølge denne graden for å få kompetanse i et bestemt juridisk område.

Hva er en LLM i kontraktslov? Det er en Master of Laws grad som fokuserer på bindende juridiske avtaler mellom to eller flere personer eller enheter. Potensielle kursemner kan omfatte avanserte statlige kontrakter, kontraktsopptreden, kontraktsadministrasjon av intellektuell eiendom, kontrakter og datasikkerhetsproblemer og varemerker, kontraktlige transaksjoner. Disse kursene gir vanligvis en dypere forståelse av grunnleggende juridiske praksis, med vekt på å skrive og administrere en rekke kontrakter.

Mange nyutdannede utvikler avanserte ferdigheter i å lese, forstå og utarbeide kontrakter. Dette kan hjelpe dem å forstå kontrakter de møter i dagliglivet. De kan også videreutvikle forskning og analyse ferdigheter sammen med muligheten til å skrive mer konsistent. Disse kan være gode ferdigheter for å fremme karrieren deres.

Fordi det ikke finnes en universell definisjon av begrepet LLM, brukes den på forskjellige måter på forskjellige universiteter over hele verden. Denne variasjonen i programmer fører til inkonsekvens i pris fra ett program til det neste. Kontakt din potensielle skole for mer detaljert opplæringsinformasjon.

Mange kandidater med en LLM i kontrakt lov forfølge juridiske karrierer i privat sektor eller som spesialister i større bedrifter. Kontrakter er ofte en stor del av juridiske forhold, så det finnes mange muligheter. Nyutdannede kan kanskje finne arbeidsplasser som internasjonale forretningsadvokater, offentlige kontraktskonsulenter, immaterielle advokater, idretts- og underholdningsadvokater eller advokatkontrakter. Ethvert felt som involverer kontrakter kan presentere en god kamp for enkeltpersoner som har denne graden.

Flere og flere Master of Laws grader tilbys på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Kontraktsrett Filter

Master of Laws (LLM) i internasjonal byggerett

Informa Connect
LLM
11 sep. 2020
<
Deltid
<
15&nbsp;-&nbsp;24 måneder
01 sep. 2020
Engelsk
Nettstudier

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra høyprofilerte bygningsrettsutøvere. Lær om kontraktsrett, tvisteløsning, anskaffelser og mye mer fra l ...

Les mer

LLM i utarbeidelse og tolkning av kontrakter

University of Johannesburg
LLM
jan. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Er du interessert i å forhandle, utarbeide og utføre kontrakter? Har appellen til ideen om å studere kontraktsrett i Sør-Afrikas livlige kommersielle knutepunkt deg? Vil du ti ...

Les mer