Filter
Master i juss
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England London Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Kontraktsrett i London Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En LL.M. er det første skrittet mot akademikere i mange land. Den presenterer mange muligheter til å spesialisere seg i et bestemt felt eller til å foreta grundige undersøkelser. Det kan også være gunstig i å skaffe en doktorgradsnivå utdannet jurist.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

London er hovedstaden i Storbritannia, den mest folkerike regionen og der kongefamilien bor. Det har den største konsentrasjonen av høyere utdanning i Europa med 412 000 studenter ved 43 universiteter.

Beste skoler Master of Laws studie i Kontraktsrett i London i Storbritannia

Les mer Minimér

1 Resultater i Kontraktsrett, London

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
London
Studietype
Pacing
Informa Connect

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra høyprofilerte bygningsrettsutøvere. Lær om kontraktsrett, tvisteløsning, anskaffelser og mye mer ... [+]

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra høyprofilerte bygningsrettsutøvere.

Lær om kontraktsrett, tvisteløsning, anskaffelser og mye mer fra ledende britiske byggelovutøvere og akademikere.

Kursoversikt

Byggebransjen er uten tvil en av de største næringene i hele verden. De daglige byggeproblemene er i endring og krever større juridisk forståelse. Det har blitt viktig for fagpersoner som advokater, arkitekter og ingeniører i bransjen å få spesialisert juridisk utdanning for å håndtere økende juridiske spørsmål.

Selv før prosjektutviklingen og kontraktstildelingsfasen, må for eksempel juridiske implikasjoner vurderes sammen med økonomiske og tekniske aspekter. Det er uunnværlig å forstå det komplekse juridiske rammeverket når man forhandler om kontrakter med deltakere i et byggeprosjekt. Dermed forventes nå at entreprenører, ingeniører og leverandører som tradisjonelt ikke var involvert i juridiske forhold, skulle håndtere utarbeidelse av kontrakter, forhandlinger og gjennomføring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Deltid
15 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk