Filter
Master i juss
Sør-Afrika Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Kontraktsrett i Sør-Afrika

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

LLM grad i Kontraktsrett i Sør-Afrika

Les mer Minimér

1 Resultater i Kontraktsrett, Sør-Afrika

University of Johannesburg

Er du interessert i å forhandle, utarbeide og utføre kontrakter? Har appellen til ideen om å studere kontraktsrett i Sør-Afrikas livlige kommersielle knutepunkt deg? Vil ... [+]

Er du interessert i å forhandle, utarbeide og utføre kontrakter? Har appellen til ideen om å studere kontraktsrett i Sør-Afrikas livlige kommersielle knutepunkt deg? Vil du tilegne deg kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i utarbeidelsen av kontrakter?

I en kommersiell atmosfære der flere og flere vedtekter sprer forbrukerrettighetene og der vanlig språk blir stadig viktigere, kan ikke tegneren av dagens kontrakter lenger ty til å kutte og lime inn usammenhengende, arkaiske og til og med ulovlige fraser, og derved fuske sammen en kontrakt. Snarere er kunnskap om gjeldende lovgivning knyttet til utarbeidelse og tolkning av kontrakter og gode språkferdigheter verktøyene som kreves av advokater som forhandler og utkast til kontrakter. Faktisk er praktisk så vel som teoretisk kunnskap om utarbeidelse og tolkning av kontrakter uunnværlig for praktiserende advokater.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk