Filter
Master i juss
Europa Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Kontraktsrett i Europa 2020

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

LLM studie i Kontraktsrett i Europa

Les mer Minimér

1 Resultater i Kontraktsrett, Europa

Informa Connect

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra høyprofilerte bygningsrettsutøvere. Lær om kontraktsrett, tvisteløsning, anskaffelser og mye mer ... [+]

Akademisk studie med en sterk praktisk dimensjon, inkludert innspill fra høyprofilerte bygningsrettsutøvere.

Lær om kontraktsrett, tvisteløsning, anskaffelser og mye mer fra ledende britiske byggelovutøvere og akademikere.

Kursoversikt

Byggebransjen er uten tvil en av de største næringene i hele verden. De daglige byggeproblemene er i endring og krever større juridisk forståelse. Det har blitt viktig for fagpersoner som advokater, arkitekter og ingeniører i bransjen å få spesialisert juridisk utdanning for å håndtere økende juridiske spørsmål.

Selv før prosjektutviklingen og kontraktstildelingsfasen, må for eksempel juridiske implikasjoner vurderes sammen med økonomiske og tekniske aspekter. Det er uunnværlig å forstå det komplekse juridiske rammeverket når man forhandler om kontrakter med deltakere i et byggeprosjekt. Dermed forventes nå at entreprenører, ingeniører og leverandører som tradisjonelt ikke var involvert i juridiske forhold, skulle håndtere utarbeidelse av kontrakter, forhandlinger og gjennomføring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Deltid
15 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk