LLM program i Kasakhstan

Beste LLMs i Kasakhstan 2018

LLM

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

Republikken Kasakhstan er et land er Sentral-Asia. Det er den største republikk. Utdanningssystemet er universell og obligatorisk. Det er delt inn i tre faser, nemlig: primær (skjemaer 1-4), grunnleggende generelle (skjemaer 5-9), og senior nivå utdanning (skjemaer 10-11 eller 12).

LLMs i Kasakhstan

Les mer

Master Of Laws (LLM) I Folkeretten

KIMEP University
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Kasakhstan Almaty

LL.M. på KIMEP er et post-graduate grad i loven fokuserer på de juridiske regimet som styrer internasjonale forretningstransaksjoner, og bruke det juridiske regime innen Kasakhstan kontekst. [+]

Master of Laws (LLM) i International Law

Med et levende og dynamisk marked, er Kasakhstan det perfekte sted å studere internasjonal lov. Den nådeløse prosessen med globalisering og den gjensidige avhengigheten mellom økonomier gjør det avgjørende å forstå den internasjonale aspekter av forretningstransaksjoner. Hvorfor er Kazakhstan det rette stedet å gjøre dette? Det er det største landet i Sentral-Asia, rikt på naturressurser, inkludert olje, gass og mineraler. Som et resultat, har den tiltrukket betydelig utenlandske direkte investeringer i utvinningsindustrien. Men Kasakhstans økonomi er ikke endimensjonal; den har en betydelig landbruks base, og har etablert et førsteklasses regional finanssentrum.... [-]