LAWSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer LLMs in Yaounde i Kamerun 2019/2020

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

De som har en profesjonell juridisk embetseksamen kan forfølge en avansert akademisk grad i Masters of Law, som er forkortet som LLM. For å ta kurset må du ha en første grad i loven samt omfattende felterfaring. Det tilbys i en rekke land fra hele verden.

Den vestafrikanske nasjonen Kamerun kan skilte med en raskt voksende system for høyere utdanning. Høyskoler og universiteter var få i antall inntil nylig, men mange nye skoler som tilbyr en rekke nye faglige programmer har sterkt diversifisert alternativene for studenter i dette landet.

Enten du foretrekker fransk eller engelsk til å kommunisere, har høyere utdanning institutter i denne byen forsøkt å innlemme disse språk i undervisningen. Derfor kan studenter melde i systemet de er komfortable å melde. De viktigste utdanning Fasilitetene her er Universitetet i Yaoundé, og American School of Yaoundé.

LLMs in Yaounde i Kamerun

treff Filter

Masters i rettssaker og voldgiftssaker

Catholic University of Central Africa
Campus 2 år September 2019 Kamerun Yaounde

Målet med opplæringen er å trene advokater i rettssaker og voldgiftssaker.