LAWSTUDIES

3 LLMs i Juridisk styring 2020

En LLM er vanligvis åpen for studenter som enten har en lavere eller profesjonell sertifisering i lov. Noen programmer kan imidlertid være tilgjengelige for studenter med lignende sertifisering i forskjellige men relaterte områder.

Hva er en LLM i Legal Governance? Ofte sett på bakgrunn av institusjonens lokale bestemmelser, har de som forfølger sertifisering i juridisk styring, en tendens til å studere prosesser og gjennomføring av lover i en bedrift eller forening. Vanligvis, men ikke alltid, er studiet av styring parret med risikostyringsstrategier og etterlevelsestrening med spesielt fokus plassert på en vellykket gjennomføring av styring innen en forretningsenhet. Studentene undersøker ofte gjeldende bolagsretten både lokalt og i utlandet, og arbeider for å utvikle nye løsninger på moderne problemer.

Lærere i dette feltet kan få mange nyttige ferdigheter som kan fremme karrieren og personlig vekst. Nyutdannede demonstrerer ofte eksepsjonell talent med problemløsning, bedriftsadministrasjon og tverrfaglig tenkning, samt overlegne kommunikasjonsevner.

Undervisningsrenten varierer mellom ulike programmer og land. Som LLM-tildelende programmer aksepterer ofte internasjonale studenter, kan en lands statsborgerskap også påvirke den totale kostnaden for oppmøte.

Risikostyring og overholdelse er modne muligheter for kandidater. Mens en mastergrad ikke er nok til å praktisere lov på de fleste områder, kan studentene kvalifisere seg til stillinger som bedriftsadvokater, risikostyrere, risikostyrere, complianceoffisorer, tilsynsførende og risikanalytikere med flere grader eller undersøkelser. Andre posisjoner på høyt nivå som kan være tilgjengelige uten tilleggs legitimasjon inkluderer arbeidsplasser som bedriftssekretærer, juridiske assistenter og advokater. Endelig kan kandidater også bruke sin styringskompetanse til å fungere som advokatfirmaer eller styremedlemmer i multinasjonale juridiske avdelinger.

Å fullføre LLM i juridisk styring kan gjøres fra flere steder rundt om i verden og hjelpe jumpstart en internasjonal karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

3 Resultater i Juridisk styring Filter

LLM Governance and Law i Digital Society

University of Groningen
LLM
01 sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

I LLM Governance and Law in Digital Society vil du jobbe intenst med universitetspartnere i både privat og offentlig sektor for å få innsikt i de virkelige problemene organisa ...

Les mer

LLM i internasjonal lov og global styring

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
LLM
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
30 juni 2020
English
Campus

Internasjonal rett og global styring gir muligheten til å delta i en dynamisk og responsiv tilnærming til moderne globale problemer gjennom lov og juridiske institusjoner.

Les mer

LLM / MSc i miljøpolitikk og styring

University of Stirling
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Campus

Denne mastergraden tar opp disse bekymringene og krever potensielle løsninger, slik at du kan utvikle ferdigheter og ekspertise du trenger for å gjøre en varig og positiv innv ...

Les mer