LAWSTUDIES.NO

4 LLMs i Juridisk styring 2020

En LLM er vanligvis åpen for studenter som enten har en lavere eller profesjonell sertifisering i lov. Noen programmer kan imidlertid være tilgjengelige for studenter med lignende sertifisering i forskjellige men relaterte områder.

Hva er en LLM i Legal Governance? Ofte sett på bakgrunn av institusjonens lokale bestemmelser, har de som forfølger sertifisering i juridisk styring, en tendens til å studere prosesser og gjennomføring av lover i en bedrift eller forening. Vanligvis, men ikke alltid, er studiet av styring parret med risikostyringsstrategier og etterlevelsestrening med spesielt fokus plassert på en vellykket gjennomføring av styring innen en forretningsenhet. Studentene undersøker ofte gjeldende bolagsretten både lokalt og i utlandet, og arbeider for å utvikle nye løsninger på moderne problemer.

Lærere i dette feltet kan få mange nyttige ferdigheter som kan fremme karrieren og personlig vekst. Nyutdannede demonstrerer ofte eksepsjonell talent med problemløsning, bedriftsadministrasjon og tverrfaglig tenkning, samt overlegne kommunikasjonsevner.

Undervisningsrenten varierer mellom ulike programmer og land. Som LLM-tildelende programmer aksepterer ofte internasjonale studenter, kan en lands statsborgerskap også påvirke den totale kostnaden for oppmøte.

Risikostyring og overholdelse er modne muligheter for kandidater. Mens en mastergrad ikke er nok til å praktisere lov på de fleste områder, kan studentene kvalifisere seg til stillinger som bedriftsadvokater, risikostyrere, risikostyrere, complianceoffisorer, tilsynsførende og risikanalytikere med flere grader eller undersøkelser. Andre posisjoner på høyt nivå som kan være tilgjengelige uten tilleggs legitimasjon inkluderer arbeidsplasser som bedriftssekretærer, juridiske assistenter og advokater. Endelig kan kandidater også bruke sin styringskompetanse til å fungere som advokatfirmaer eller styremedlemmer i multinasjonale juridiske avdelinger.

Å fullføre LLM i juridisk styring kan gjøres fra flere steder rundt om i verden og hjelpe jumpstart en internasjonal karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

4 Resultater i Juridisk styring Filter

LLM / MSc i miljøpolitikk og styring

University of Stirling
Campus Heltid studier Deltid 12 - 24 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling + 1 fler

Denne mastergraden tar opp disse bekymringene og krever potensielle løsninger, slik at du kan utvikle ferdigheter og ekspertise du trenger for å gjøre en varig og positiv innvirkning på planeten.

LLM Governance and Law i Digital Society

University of Groningen
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Nederland Leeuwarden

I LLM Governance and Law in Digital Society vil du jobbe intenst med universitetspartnere i både privat og offentlig sektor for å få innsikt i de virkelige problemene organisasjoner møter. Du vil få praktisk erfaring med å jobbe i en offentlig sammenheng innen problemstillinger knyttet til digitalisering. Nyutdannede av programmet vil være godt rustet til å diskutere og takle slike problemer, enten i akademisk forskning eller i politiske eller statlige organisasjoner eller næringslivet.

LLM i internasjonal lov og global styring

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law
Campus Heltid studier Deltid 12 - 24 måneder September 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds + 1 fler

Internasjonal rett og global styring gir muligheten til å delta i en dynamisk og responsiv tilnærming til moderne globale problemer gjennom lov og juridiske institusjoner.

LL.M. Lov om offentlige anskaffelser

George Washington University, Law School
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Januar 2020 USA Washington + 2 fler

Når verdensmarkedet blir mer flytende og integrert, blir kunnskap om internasjonale og sammenlignende offentlige anskaffelser stadig viktigere. Utviklingen av Verdens handelsorganisasjon har gitt ny dialog om rollen som offentlige anskaffelser for både utviklingsland og utviklede land. Våre mangfoldige kurstilbud og ekspert på heltid og tilleggsfaglig fakultet styrker fremtidens ledere og beslutningstakere i oppkjøpssamfunnet her og i utlandet.