Filter
Master i juss
Nederland Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Juridisk styring i Nederland

LLM er latin for legum Magister, betegner Master of Laws. Våre Master of Laws (LL.M.) Program i amerikansk lov er en ettårig graduate program. Utenlandske loven nyutdannede som fullfører programmet tildeles graden "LL.M. i amerikansk lov."

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

LLM i Juridisk styring i Nederland

Les mer Minimér

1 Resultater i Juridisk styring, Nederland

University of Groningen

I LLM Governance and Law in Digital Society vil du jobbe intenst med universitetspartnere i både privat og offentlig sektor for å få innsikt i de virkelige problemene org ... [+]

Hvilken rolle spiller regjeringen i det digitale samfunnet? Og hvilken innvirkning har dette på offentlig sektor? Hvordan skal vi nærme oss spørsmål om nettkriminalitet fra et juridisk og organisatorisk perspektiv?

Nyere fremskritt innen digitalisering har ført til at stadig flere parter har blitt involvert i sikkerhetsspørsmål. 'Sikkerhet og digitalisering' er tross alt ikke begrenset til nettkriminalitet og berører dermed både politiet og domstolene. Det er også opptatt av spørsmål om overvåking og vedlikehold av lov og orden, inkludert online så vel som offline offentlig orden. Regjeringsorganer må bestemme hvilke strategier de skal ta i bruk for å håndtere slike hindringer og spørsmål som digitaliseringen medfører.... [-]

Nederland Leeuwarden
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk