Filter
Master i juss
Studietype: Alle Pacing: Alle

LLMs i Juridisk risikostyring 2020

Å gi studentene en konkurransefortrinn og avansert kunnskap, er en LLM en universitetsstudent tilgjengelig globalt. Også kjent som en Master of Laws, de fleste studenter fullfører sine studier innen ett år med full tid oppmøte.

Hva er en LLM i Legal Risk Management? I krysset mellom næringsliv og lov har studenter som har en grad i juridisk risikostyring, ofte en tverrfaglig kursbelastning. Fiduciary management, corporate governance og juridisk etterlevelse er konvensjonelle fokuspunkter for disse grader, trening studenter til å vurdere og administrere finansielle og juridiske risikoer for ulike typer enheter. Valgfrie tilbud inkluderer vanligvis regnskaps- og etikkurs samt forskningsmessige undersøkelser for spesialiserte juridiske områder som helse, forsikring, miljølovgivning og finansielle tjenester.

Det er mange ferdigheter studenter kan utvikle i løpet av studiene, inkludert risikostyring, bedriftsledelse og kritisk tenkning. Høyt verdsatt i både privat og offentlig sektor, kan disse egenskapene bidra til å posisjonere kandidater for karriereutvikling og gjøre dem i stand til å gjøre kunnskapsrike økonomiske beslutninger.

Hver institusjon strukturerer sin avgiftsplan annerledes, og prisene kan endres fra ett studieår til det neste. Blant annet kan potensielle faktorer som kan påvirke kostnadene omfatte totale kreditt timer, bostedsstatus og universitetets beliggenhet.

Den stadig skiftende arten av regelverket og den jevne globaliseringen av virksomheten gir rikelig potensial for gradholdere. Likt egnet til karriere i sivil tjeneste og privat sektor, kan kandidater holde slike stillinger som risikostyringskonsulenter, interne revisjonsledere, risikoanalytikere, complianceoffisorer og anti-hvitvaskingsanalytikere. Bransjer hvor disse nyutdannede er vanlig finnes blant annet helse, lokal og nasjonal regjering, forsikring, cybersecurity og finansielle tjenester.

En LLM i Legal Risk Management kan gi deg nøkkelen til å åpne flere nye karriere dører. Mens noen programmer krever minst delvis oppmøte på campus, kan mange grader i denne spesialiteten fullføres helt online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér

1 Resultater i Juridisk risikostyring

Thomas Jefferson School of Law

Studentene skal lære om finansiell kontroll for finansinstitusjoner, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende områ ... [+]

LLM: Compliance og Risikostyring

Thomas Jefferson School of Law har tilbudt en LLM i overensstemmelse og Risk Management siden 2009, og er ledende på feltet. Studentene vil få en grad i International Taxation and Financial Services med en konsentrasjon i Compliance and Risk Management.

For mer informasjon, vil epost graduateadmissions@tjsl.edu~~number=plural Studentene lærer om finansiell kontroll for finansinstitusjonene, og også reduksjon av risiko. Med den økende statlig regulering på området, er dette et voksende område av sysselsetting og en moden tid til å få kunnskap i arenaen.

Programmet tilbys helt på nett, og kan være ferdig i ett år mens han jobbet heltid. Det er ingen krav til bosted. Finansielle støtte alternativer er tilgjengelige for kvalifiserte studenter.... [-]

USA San Diego
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk