LLM program i International Law Studies i Hellas

Sammenlign LLMs i International Law Studies i Hellas

International Law Studies

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

Internasjonal lovstudier kan fokusere på lovgivningen i de enkelte land samt i lover som gjelder internasjonalt. Ved å se på disse lovene forholdsvis, kan den vurdere hvor godt aktiviteten fra ulike organisasjoner og enkeltpersoner oppfyller.     

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

LLM program i International Law Studies i Hellas

Les mer

LLM i EU-retten

European Law and Governance School
Campus Heltidsstudier 1 år October 2019 Hellas Athens

Dette ett års undervist studium gir studentene en grundig titt på viktige saker av EU-retten, og gjør elevene til å velge mellom en rekke valgfrie emner adressering de mest presserende temaer som diskuteres i hele Europa. [+]

Dette ett års undervist studium gir studentene en grundig titt på viktige saker av EU-retten, og gjør elevene til å velge mellom en rekke valgfrie emner adressering de mest presserende temaer som diskuteres i hele Europa. Målet med programmet er å tilby en) en solid institusjonell / konstitusjonelle forståelse av måten EU fungerer og hvordan det kan utvikle seg i fremtiden, b) en omfattende og horisontal visjon av de viktigste EU-politiske områder kombinert med c) en spot-on analyse av noen av de mest dynamiske politikkområder. Tilnærmingen fulgte vil være essensielt lovlig, men de politiske og andre kontekstuelle dynamikken vil også bli satt i perspektiv. Studenter som har fulgt programmet skal være i en posisjon til å diskutere noen store EU juridisk sak, ettersom de vil bli kjent med aktuelle lover, rettspraksis og akademisk litteratur. De skal være i stand til å tilby muntlig og / eller skriftlig råd om kjernespørsmål EU-retten og vil være i stand til å utarbeide grunnleggende retts innleveringer på EU-lov saker, samt å skrive en publiserbare akademisk papir. ... [-]