LAWSTUDIES

LLMs i India 2021

En LLM i India er et ideelt sted for avansert opplæring i loven i et land med økende betydning og en av verdens raskest voksende økonomier. Det er et land med enorme kontraster, for eksempel rikdom og fattigdom, og tradisjonelle og moderne. Et avansert juridisk embetseksamen i India er en unik mulighet for mer enn en utdannelse, men også for en opplevelse som kan fremme kulturell, intellektuell og profesjonell vekst. Studenter tjener en LLM i India aldri oppleve en kjedelig dag med så mye å se og gjøre, slik som festivaler, templer, dynamiske byer, sjarmerende landsbyer og strender.

Noen av LLM i India programmene fokuserer på de spesialiserte emner av økonomi, europeisk lov, folkeretten, og handelsrett, blant andre. Student forfølge en LLM i India vil oppleve en tverrfaglig tilnærming gjennom et pensum med kurs, forskning og praksisplasser.Nyutdannede generelt går på å karrierer i konsulentselskaper, internasjonale advokatfirmaer eller offentlige organisasjoner.

Lær mer om en LLM i India ved å bla gjennom programalternativer nedenfor!

treff Filter

Europeisk mester i lov og økonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette European Master i jus og økonomi (Emle) Programmet tilbyr en unik mulighet for tverrfaglige studier av jus og økonomi ved to eller tre europeiske og ikke-europeiske univ ...

Les mer

LLM

ITM University, School of Law
LLM
<
Fulltid
<
2 år
Campus

Premisset for vår tilnærming til å oppgradere juridisk utdanning er at uansett hva deres nivå av eksponering for loven, vil våre kandidater øve i et globalt miljø.

Les mer