LAWSTUDIES

LLMs i Mumbai i India 2021

Mumbai er en spennende og mangfoldig by, en økonomisk hub med en rekke kultur, kunst, og gode utdanningsinstitusjoner. Det er et populært sted for LLM studier, både internasjonale og nasjonale studenter.

For en LLM i Mumbai, studenter velge et fokusområde, noen eksempler være miljørett, menneskerettigheter, forretningsjus, intellektuell eiendom, og konstitusjonelle og forvaltningsrett. For en LLM i Mumbai, varierer programmet lengder avhengig studier, men gjennomsnittlig lengde for fulltidsstudier er omtrent to år. Studenter skaffe en LLM i Mumbai vil oppleve utfordrende pensum som inkluderer streng kurs, seminarer, forelesninger, og en avsluttende avhandling eller avhandling. Studenter forfølge en LLM i Mumbai vil lære praktisk anvendelse av teori til reelle problemstillinger gjennom kurs som fokuserer på det juridiske prosessen, statsrett, og forskning i India og internasjonalt.

Ta en titt på LLM i Mumbai alternativene nedenfor og ta neste skritt mot å nå dine personlige og profesjonelle mål!

treff Filter

Europeisk mester i lov og økonomi (emle)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette European Master i jus og økonomi (Emle) Programmet tilbyr en unik mulighet for tverrfaglige studier av jus og økonomi ved to eller tre europeiske og ikke-europeiske univ ...

Les mer