LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter LLMs in Gurgaon i India 2019/2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

En LLM (Master of Law) er en avansert jurist som hjelper forberede studentene med spesialisert juridisk opplæring. Undervisnings ofte kombinerer forskning, kurs, og en avhandling. LLM programmer ofte ta ett til to år å fullføre.

India, offisielt Republikken India er et land i Sør-Asia. Det er den syvende største landet i areal, den nest mest folkerike land med over 1.2 milliarder mennesker, og de mest folkerike demokrati i verden

Gurgaon ligger bare 30 km fra hovedstaden New Delhi og rangert som den nest største byen i delstaten Haryana hvor det er funnet. Det er høy i infrastruktur og har en rekke høyere utdanningsinstitusjoner innenfor sine grenser.

LLMs in Gurgaon i India

treff Filter

LLM

ITM University, School of Law
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Gurugram

Premisset for vår tilnærming til å oppgradere juridisk utdanning er at uansett hva deres nivå av eksponering for loven, vil våre kandidater øve i et globalt miljø.