LAWSTUDIES.NO

Topp LLMs i Hellas 2019/2020

En LLM er en avansert juridisk grad, også kjent som en Master 's av loven. Søkere må allerede har en Bachelor 's med lov eller tilsvarende kvalifikasjoner for de fleste LLM programmer. Selv om en LLM er vanligvis ikke nødvendig å praktisere loven i Hellas, kan den ekstra kvalifikasjoner bygge fagkunnskap og ferdigheter i et bestemt område av den juridiske profesjon. Hvorvidt interessefelt være i Corporate Law, Transnational tvisteløsning eller annen spesialisering, universiteter og akademiske institusjoner i Hellas tilbyr en passende LLM program.

Den LLM pensum i de fleste universiteter i Hellas kombinerer forskning, kurs og en master 's avhandling. Som varer ett til to år, LLM programmer i Hellas er tilgjengelige på både deltid og heltid, noe som åpner for et mangfold av søkere er interessert i å melde i LLM programmer. Derfor kan det være mulig å jobbe mot å tjene en LLM grad mens du fortsetter å arbeide utenfor klasserommet.

Hvis du tror du kan ha nytte faglig og profesjonelt fra en LLM grad fra et universitet eller en akademisk institusjon i Hellas, bare bla ned og klikk for å lese mer om de alternativene som er tilgjengelige for deg, i dag! Law skoler i Hellas er bare noen få klikk unna ved hjelp av vårt hendige webskjema, i tilfelle du ønsker mer informasjon om noen av programmene.

treff Filter

LLM i trans / europeiske forretningsjuss, mekling, voldgift og energirett

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltid studier Deltid 14 måneder Kontakt skolen Hellas Thessaloniki + 1 fler

Dette programmet legger frem et genuint transnasjonal og europeisk perspektiv. Det tilbyr et svært fleksibelt kvalifisering egnet for et bredt spekter av karriere åpninger i mange sektorer. Det er adressert til nyutdannede og kvalifiserte advokater som ønsker å forfølge en karriere i internasjonal, EU og transnasjonale forretningsjuss, selskapsrett, kapitalmarkedene lov, finans lov og alternativ tvisteløsning, samt nasjonale regulatorer og offentlige offiser.

Llm (master of laws)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2019 USA New York Hellas Athens Romania Bucharest Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Kypros Cyprus Online + 25 fler

Universitetet i South Wales LLM kurs gir deg en fleksibel tilnærming til høyere studier, hvor du kan skreddersy masterprogrammet ditt for å dekke dine spesifikke behov og karriere. Du kan utforske et bredt spekter av juridiske fag, herunder handelsrett, internasjonal handelslov, konkurranserett, arbeidsrett og immateriell rett.